ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Στην σύγχρονη μη ανεκτική κοινωνία μας «σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν»

Φωτογραφία Αρχείου.


Στο δρόμο βρέθηκαν ξαφνικά είκοσι ένας ηλικιωμένοι γηροκομείου
Στο δρόμο βρέθηκαν ξαφνικά το πρωί της Τρίτης (30/10) 21 ηλικιωμένοι στο Αγρίνιο, καθώς ο ιδιωτικός οίκος ευγηρίας, στον οποίο φιλοξενούνταν, σφραγίστηκε, με τους συγγενείς τους να...τρέχουν και να μην φτάνουν, αφού δεν είχαν ενημέρωση.
Οι λόγοι που έκλεισε το γηροκομείο ήταν τόσο ότι δεν διέθετε άδεια λειτουργίας όσο και η έξωση που έκανε ο ιδιοκτήτης του κτιρίου λόγω οφειλής πολλών ενοικίων. Μάλιστα οι συγγενείς έφτασαν με... άγριες διαθέσεις στο σημείο και ορισμένοι εξ αυτών επιτέθηκαν φραστικά στην ιδιοκτήτρια του γηροκομείου, καθώς δεν γνώριζαν ούτε για το ένα πρόβλημα ούτε για το άλλο και βρέθηκαν προ τετελεσμένων γεγονότων.
Από τα πυρά τους δεν γλίτωσαν ούτε οι δικαστικοί επιμελητές, από τους οποίους ζήτησαν διορία λίγων ημερών, προκειμένου να γίνει ομαλά και όσο γίνεται πιο ήρεμα η απομάκρυνση των γερόντων.
Από τους 21 ηλικιωμένους, οι 17 μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο ίδρυμα, ο ένας στο νοσοκομείο Αγρινίου και τρεις σε σπίτια συγγενικών τους προσώπων.

(Πηγή: agriniopress.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: