ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Παρεξήγηση στις διαδηλώσεις της Πάτρας με παρ’ ολίγον συνέπειες

 
Βίντεο του ISTOLOGIO από την πορεία του ΚΚΕ.

Μ. Κανελλοπούλου: «Εχθρός του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ούτε το ΚΚΕ ούτε κανείς άλλος δημοκρατικός αριστερός χώρος»
  
 
Τα παραπάνω δύο βίντεο του ISTOLOGIO Giorgou MOSXOU είναι από τη διαδήλωση των αγανακτισμένων.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ Δ. ΜΟΣΧΟΥ


«Πρόκειται για μια μεγάλη διαδήλωση. Ο λαός της Πάτρας φώναξε το δικό του “ΟΧΙ”, όχι στα μνημόνια και την καταστροφή που μηχανεύεται η κυβέρνηση και οι δανειστές. Σχετικά με περιστατικό παρεξήγησης – και μόνο- μεταξύ πολιτικών χώρων, θέλω να πω ότι εχθρός του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ούτε το ΚΚΕ ούτε κανείς άλλος δημοκρατικός αριστερός χώρος. Εχθρός μας είναι η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Όλοι ενωμένοι λοιπόν για ένα νέο μεγαλειώδες “ΟΧΙ’’».



 Μαρία Κανελλοπούλου εκφράζουσα πικρία.
 Την παραπάνω δήλωση έκανε η Μαρία Κανελλοπούλου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης, σήμερα στην Πάτρα. Πρόκειται για έμμεση απάντηση προς τους διοργανωτές της κομματική πορείας του ΚΚΕ, που ευθείς μετά την παρέλαση των μαθητών εισήλθαν από την οδό Αράτου στην οδό Αγ. Ανδρέου και ακολούθησε διαδήλωση, κατά την οποία αντιμετώπισαν τις δυνάμεις της ριζοσπαστικής αριστεράς ως αντίπαλους.
Περνώντας οι δυνάμεις του ΚΚΕ από την συμβολή με την οδό Κολοκοτρώνη, όπου το μπλοκ των αγανακτισμένων και του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν ανθρώπινη αλυσίδα με τα ρόπαλα που κρατούσαν, προκειμένου να εμποδίσουν τις δυνάμεις της οδού Κολοκοτρώνη να μπουν στην Αγ. Ανδρέου. Εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι νεαροί ροπαλοφόροι της ΚΝΕ με γηραλέους πολίτες που ήσαν στην κορυφή του μπλοκ των αγανακτισμένων!
Τι είχε συμβεί; Ο επικεφαλής της αστυνομικής φρουράς, για να μην επέλθει μπλέξιμο των δύο πορειών, συνεννοήθηκε με το μπλοκ των αγανακτισμένων να περάσει πρώτα αυτό του ΚΚΕ, που ήταν ήδη στο οδόστρωμα. Στην κεφαλή του μπλοκ των αγανακτισμένων ήσαν οι βουλευτές και υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ, του κινήματος της πλατείας, όπως και εργατικών σωματείων.
Στα μετόπισθεν του μπλοκ, όσοι δεν ήσαν ενήμεροι πίεζαν να προχωρήσουν οι πρώτοι. Ή πίεση έφτασε μέχρι την κεφαλή και στην προσπάθειά του αξιωματικός της αστυνομίας να συγκρατήσει τους πρώτους και να μην γίνει μπλέξιμο, από λάθος του ώθησε την Μαρία Κανελλοπούλου προς την μεριά της πορείας του ΚΚΕ.
Αποτέλεσμα ήταν μέλος του ΚΚΕ που κρατούσε αλυσίδα να σπρώξει την βουλευτή επάνω στον αστυνομικό. Οι δημοσιογράφοι με τις κάμερες έπαιρναν πλάνα και γι αυτά που συνέβαιναν ρώτησαν την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έκανε την παραπάνω διευκρινιστική δήλωση: «Εχθρός του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ούτε το ΚΚΕ ούτε κανείς άλλος δημοκρατικός αριστερός χώρος».
Αποκαλυπτικό της πικρίας που έκρυψε η Μαρία Κανελλοπούλου, από τα φώτα της δημοσιότητας ήταν το παρακάτω σχόλιο, σε συζήτηση του ISTOLOGIO Giorgou MOSXOU:
«Μα να με σπρώξει και να με στείλει κατ’ ευθείαν επάνω στην αστυνομία, αυτός του ΚΚΕ; Δεν σεβάστηκε ότι είμαι μία γυναίκα κάποιας ηλικίας; Τι περιφρουρούσε με αυτή τη συμπεριφορά;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: