ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Βασ. Χατζηλάμπρου και Κ. Σπαρτινός στην ιδρυτική συνέλευση Μποζαϊτίκων και Ρίου

Φωτογραφία Αρχείου. 9-7-12, μετεκλογική συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας στο Θεατράκι Μαρίνας. Από αριστερά, Β. Χατζηλάμπρου, Κ. Σπαρτινός, Μ. Κανελλοπούλου.


Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας συνεχίζοντας την οργανωτική του πορεία, για να γίνει πράξη το σύνθημα «ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΤΟΥ», για να κάνουμε την ελπίδα πραγματικότητα, για τον συντονισμό και την οργάνωση των πολιτών με στόχο τη δυναμική ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής καλεί σε:
* Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο Δημοτικό Διαμέρισμα του Ρίου την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 12:00, το μεσημέρι, στo Ξενοδοχείο George. Εισηγητές: Μαρία Κανελλοπούλου – Βουλευτής Αχαϊας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και Γιάννης Γκόβας – μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ.
* Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αρκτικού Διαμερίσματος Πάτρας την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στο καφενείο Ι. Ποτού (πλάτανος) στα Μποζαϊτικα. Εισηγητές: Βασίλης Χατζηλάμπρου – βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και Κώστας Σπαρτινός – μέλος Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Αχαΐας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: