ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Ο Λοβέρδος καημό που τον έχει! Να νικήσει το ΣΥΡΙΖΑ κι ας πεθάνει!

"Ακούστε που σας το λέω. Έτσι θα νικήσω το ΣΥΡΙΖΑ"


Και μάλιστα τώρα που στο ΠΑΣΟΚ τρεις λαλούν και δυό χορεύουν!
Τρεις λαλούν και δυό χορεύουν στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, που γνωρίζει μέρες καταβαράθρωσης, κάτι που βγαίνει και δημοσκοπικά και του χαρίζει πεντάρια τοις εκατό παρατεταμένα. Κι όμως ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν λέει να απαλλαχθεί από τον καημό του, να νικήσει τον ΣΥΡΙΖΑ κι ας πεθάνει!
Αυτή τη βδομάδα βγήκε στη γύρα μαζί με τον Φλωρίδη να διαλαλήσουν ότι ο κομματικός χώρος του ΠΑΣΟΚ δεν τους χωρά. Η φιλοδοξία τους να ηγηθούν ενός μεγάλου πλειοψηφικού ρεύματος αλά ΠΑΣΟΚ δεν αντιμετωπίζει σύνορα και σπάζει σίδερα!
Τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ καταρρέει σαν χάρτινος πύργος, ο Γιώργος Φλωρίδης, προσπαθεί για σύσταση μιας νέας κίνησης, που εξαρχής δηλώνει ότι δεν θα είναι αρχηγός της και πραγματοποιεί συναντήσεις με εν δυνάμει στελέχη. Στο Ηράκλειο το βράδυ της Παρασκευής και στα Χανιά την Πέμπτη. Στις συναντήσεις δεν συμμετείχαν μόνο στελέχη που ανήκαν στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και προερχόμενοι από άλλους χώρους καθώς και ανένταχτοι.
Η συνάντηση στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης με συμμετοχή πολιτών ανταποκρινόμενων στο κάλεσμα. Ο Γ. Φλωρίδης, μάλιστα, εκεί διευκρίνισε ότι δε συζητάει με τον Ανδρέα Λοβέρδο, αλλά και με κανένα άλλο «πρωτοκλασάτο» του ΠΑΣΟΚ.

Καημός του Λοβέρδου να νικήσει το ΣΥΡΙΖΑ

Το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο δηλώνει στο Εθνος της Κυριακής ο πρώην υπουργός ο Ανδρέας Λοβέρδος. Αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τις μελλοντικές του κινήσεις -είτε να ανεξαρτητοποιηθεί, είτε να δημιουργήσει νέο κόμμα - αλλά σημειώνει ότι θα πει όχι σε ενδεχόμενη πρόσκληση Σαμαρά για συμμετοχή του στην κυβέρνηση.
Ο πρώην υπουργός τονίζει ότι παραμένει στον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας και της δημοκρατικής παράταξης και λέει ότι θα αγωνιστεί για να ξαναγίνει ισχυρή «με πρόσωπα και δίκτυα που θα βρουν κοινή πορεία και θα αποτελέσουν το νέο πλειοψηφικό κεντροαριστερό πόλο που θα νικήσει τον ΣΥΡΙΖΑ».
Ουφ, άκουσα τις δηλώσεις του Ανδρέα και ησύχασα! Καταλαβαίνετε τι θα παθαίναμε εάν δεν επαγρυπνούσε ο Ανδρέας;; Θα ερχόταν ο κακός ο ΣΥΡΙΖΑ και θα άλλαζε τη σειρά που έχει βάλει στο ΙΚΑ και στους ασφαλισμένους ο Ανδρέας και έχουν το κεφάλι τους ήσυχο με τον ΕΟΠΠΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: