ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

«Οι βουλευτές μας θα σταθούν μαζί με το λαό - Όχι στις «εξέδρες επισήμων»

Φωτογραφία Αρχείου. Αγρίνιο 1944. Μπροστά στους Γερμανούς ναζί. Τέτοια παρέλαση θέλει η κυβερνητική τρόικα!


Προτροπή ΣΥΡΙΖΑ:  Στηρίζουμε τις λαϊκές εκδηλώσεις μετά τη μαθητική παρέλαση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτώβρη 1940, η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει στα μέλη του κόμματος να αναδείξουν το αντιφασιστικό νόημα της ημέρας αυτής μέσα από ειρηνικές εκδηλώσεις, που θα κατατείνουν στο να συνδεθούν με την σημερινή ανάγκη για αντιμετώπιση της βάρβαρης πολιτικής του μνημονίου, η οποία φέρει την σφραγίδα της γερμανικής πολιτικής έναντι της χώρας μας. Κι αυτό ιδιαίτερα σήμερα που αποκαλύφθηκε η πρόθεση του γερμανικού υπουργείου οικονομικών, το οποίο δια του υπουργού Σόιμπλερ, με το έγγραφό του, που απεστάλη στην ελληνική κυβέρνηση της ζητά την υιοθέτηση λογαριασμού εκτός Ελλάδος που θα κατατίθεται η είσπραξη εσόδων της, δείχνει την διάθεσή του να καταστήσει την Ελλάδα γερμανικό προτεκτοράτο.  

1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ συμμετέχει στην επέτειο συνδέοντας την αντίσταση του λαού μας στον φασιστικό και ναζιστικό άξονα με την ανάγκη του σήμερα «να διώξουμε την κυβέρνηση, την τρόικα και τα μνημόνια βάρβαρης λιτότητας. Να αντιμετωπίσουμε τη νέα φασιστική απειλή».
Σχετική ανακοίνωση της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ τυπώνεται σε δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα και θα μοιραστεί στη διάρκεια κάθε είδους εκδηλώσεων, παρελάσεων κλπ.

2. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ καλεί τα μέλη του να συμβάλουν ώστε σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στους χώρους εκπαίδευσης, να οργανωθούν από κοινωνικούς φορείς εκδηλώσεις με το αντίστοιχο περιεχόμενο.

3. Στη διάρκεια των παρελάσεων συμμετέχουμε στις δράσεις κοινωνικών φορέων (σωματεία, συνδικαλιστικοί φορείς, Επιτροπές Πρωτοβουλίας κλπ.) που με μαζικό, μαχητικό και ειρηνικό τρόπο εκδηλώνουν την αντίθεση τους στη μνημονιακή νεοφιλελεύθερη πολιτική. Στηρίζουμε τις λαϊκές εκδηλώσεις μετά τη μαθητική παρέλαση.

4. Καταθέτουμε στεφάνι τιμής και αποδοκιμάζουμε μαζί με το λαό την πρόκληση των νεοφασιστών. Οι βουλευτές μας θα σταθούν μαζί με το λαό και όχι στις «εξέδρες επισήμων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: