ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Δείγμα εμπιστοσύνης στις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ οι εκλογές των Εκπαιδευτικών

Φωτογραφία Αρχείου από διαδήλωση των Εκπαιδευτικών του Δ. Γληνού.


7 Νοεμβρίου εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια των εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ για την ανάδειξη μελών του στα Υπηρεσιακά Συμβούλια των εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, βρίσκονται οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ. Προς αυτή την κατεύθυνση κινητοποιούνται οι τους γραμματείς των οργανώσεων ΣΥΝ, με την επισήμανση προς τα μέλη του κόμματος ότι «είναι οι πρώτες εκλογικές διαδικασίες που θα πάρει μέρος ένα τόσο μεγάλο σώμα μετά τις πολιτικές εκλογές του Μαΐου και Ιουνίου με τα μεγάλα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ» και επομένως το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας θα αποτελέσει και ένα μεγάλο δείγμα δημοσκόπησης για την επαναβεβαίωση του ποσοστού που εμπιστεύτηκαν οι ψηφοφόροι προς το σχήμα της ριζοσπαστικής αριστεράς.
Στο μήνυμα προς τους εκπαιδευτικούς του αριστερού χώρου αναφέρει μεταξύ άλλων τούτα:
Σύντροφοι στις 7 Νοεμβρίου είναι οι εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια των εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Τα ψηφοδέλτια είναι 3. Τοπικά(ΠΥΣΠΕ), περιφερειακά (ΑΠΥΣΠΕ) και ένα κεντρικό Πανελλαδικό ψηφοδέλτιο (ΚΥΣΠΕ). Στις εκλογές υπολογίζεται πως θα πάρουν μέρος πάνω από 150.000 εκπαιδευτικοί. Είναι οι πρώτες εκλογικές διαδικασίες που θα πάρει μέρος ένα τόσο μεγάλο σώμα μετά τις πολιτικές εκλογές του Μαΐου και Ιουνίου με τα μεγάλα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ. Επομένως αποκτούν ιδιαίτερη σημασία για εμάς αφού αποκτούν χαρακτηριστικά πανελλαδικής δημοσκόπησης και η επιτυχία των ψηφοδελτίων μας είναι επιβεβλημένη.
Σε ότι αφορά την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, που θα ψηφίσουν Δάσκαλοι, Νηπιαγωγοί και όσες ειδικότητες καθηγητών εργάζονται στα Δημοτικά σχολεία, το Πανελλαδικό Ψηφοδέλτιο  με το οποίο συμμετέχουν οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ ονομάζεται:
           
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Το ίδιο όνομα έχουν και στα περιφερειακά ψηφοδέλτια ΑΠΥΣΠΕ (εκτός της περιφέρειας Κρήτης και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που κατεβαίνουμε σε ευρύτερα σχήματα). Τα τοπικά ψηφοδέλτια έχουν τα ονόματα που επέλεξαν οι σύντροφοι σε κάθε περιοχή.
Επειδή πολλές φορές δημιουργούνται συγχύσεις σχετικά με το όνομα του ψηφοδελτίου που συμμετέχουν οι δυνάμεις μας αφού υπάρχουν διάφορα αριστερά ή δήθεν ανεξάρτητα ψηφοδέλτια, αλλά και επειδή σε πολλές περιοχές δεν έχουμε παρέμβαση ή οι συνάδελφοι σύντροφοι δεν μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες, είναι απαραίτητη η βοήθειά σας.
Υλικό για τις εκλογές (αφίσα και φυλλάδιο) έχουν σταλεί σε συναδέλφους στις περισσότερες περιοχές. Αν δεν υπάρχει κάποιος εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας που να δραστηριοποιείται στην περιοχή σας ή νομίζετε ότι χρειάζεται να στείλουμε και σε εσάς υλικό επικοινωνήστε μαζί μας. Επικοινωνήστε ακόμα μαζί μας για όποια πληροφορία ή βοήθεια χρειαστείτε.
Η ιστοσελίδα της παράταξης είναι: www.paideianet.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Καπράνας Ζήσης: 6976437186
Καλόγηρος Νίκος:  6974661244   nkalogir@otenet.gr

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: