ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Τώρα πια τον καταδιώκουν και οι… «Ερινύες» σε Αμερική και Ευρώπη!

Δείτε το ερασιτεχνικό βίντεο από το Βερολίνο.

Σε λίγο ο Γ. Παπανδρέου και οι όμοιοί του
δεν θα στέκονται σε… χλωρό κλαρί!
Μπορεί να πήρε άδεια από την ελληνική Βουλή, της οποίας η πλειοψηφία είναι ελεγχόμενη από την κυβέρνηση και να μπορεί να λείπει στο εξωτερικό, αυτό όμως δεν του εξασφάλισε και το ακαταδίωκτο. Η Δικαιοσύνη δεν ασχολήθηκε ακόμη μαζί του, τούτο όμως δεν σημαίνει ότι έχει αποδοθεί λευκός στην συνείδηση του πολίτη.
Στο αμερικανικό πανεπιστήμιο που διδάσκει ανάμεσα σε νομπελίστες, δέχθηκε κριτική από Ελληνίδα, που του τόνισε ότι η παρουσία του εκεί είναι ανεπιθύμητη. Ο λόγος για τον Γ. Παπανδρέου, τον μοιραίο για την Ελλάδα Αχαιό πρώην πρωθυπουργό και σημερινό βουλευτή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ, που συνέδεσε το όνομά του με την υποτέλεια της χώρας στο ΔΝΤ.
Στην Ευρώπη οι… Ερινύες τον καταδιώκουν. Αυτόν αλλά και τους όμοιούς του. Σε λίγο δεν θα μπορούν να σταθούν σε… χλωρό κλαρί. Βρέθηκε με παρέα σε εστιατόριο του Βερολίνου και δέχθηκε  φραστική επίθεση από ομάδα Ελλήνων φοιτητών που κάθονταν σε μπαρ απέναντί του.
Με το που είδε η ομάδα των φοιτητών ότι ακριβώς απέναντί της καθόταν ο άνθρωπος που έμπλεξε τη χώρα στην τραγωδία της ανθρωπιστικής κρίσης και της οικονομικής κατάρρευσης, ξεκίνησε να διαμαρτύρεται. Άρχισαν να φωνάζουν  οι φοιτητές πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στο τραπέζι του, προκαλώντας χάος στο εστιατόριο.
Οι φράσεις που ακούστηκαν στο ερασιτεχνικό βίντεο που τράβηξαν ήσαν: «Με τα λεφτά του λαού έρχεστε εδώ». «Ντροπή σας, μας ξεφτιλίσατε, μας καταντήσατε». «Φάτε πιείτε τζάμπα, εδώ πληρώνουμε εμείς, τζάμπα είναι». «Ντροπή σας ξεφτίλες, ντροπή σας».
Μετά από λίγα δευτερόλεπτα παρέμβασης η ομάδα των φοιτητών έφυγε, αφού είχε λάβει σκηνές του πλάνου, το οποίο από χθες κάνει τον κύκλο του διαδικτύου.  
Ο Γ. Παπανδρέου, σοκαρισμένος από τις αντιδράσεις, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το εστιατόριο, ακριβώς μετά το περιστατικό και ενώ είχαν φύγει οι διαμαρτυρόμενοι φοιτητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: