ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Πατούχας: Έλλειψη οράματος και πολιτικής συνοχής στο Δήμο Πατρέων

Ο Χρ. Πατούχας στο βήμα συνέλευσης.


Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η λαϊκή συνέλευση της «Ανυπότακτης Πολιτείας»
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης της Πάτρας, η συνέλευση μελών και φίλων της Ανυπότακτης Πολιτείας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της:
«Ο επικεφαλής της Παράταξης Χρήστος Πατούχας, αναφέρθηκε διεξοδικά στις πολιτικές και τις Δημοτικές εξελίξεις, στην κατάσταση των Δήμων και το μέλλον της Τ.Α. Τονίστηκαν ιδιαίτερα οι θέσεις της παράταξης για μεγάλα ζητήματα της πόλης όπως η διεκδίκηση του θαλασσίου μετώπου και η διαχείριση των στερεών αποβλήτων, τα αδιέξοδα και η ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής , η έλλειψη οράματος και πολιτικής συνοχής, που οδηγεί σε παντελή απουσία Δημοτικού έργου.
Έλαβαν τον λόγο δεκάδες μέλη της παράταξης και από την συζήτηση αναδείχθηκαν οι προτεραιότητες της δράσης και των παρεμβάσεων στο άμεσο μέλλον. Η Ανυπότακτη Πολιτεία, θα συνεχίσει να δρα, να αντιπολιτεύεται, να παρεμβαίνει στο πλευρό των Δημοτών, θα συμμετέχει στους αγώνες τους, θα στηρίζει την ανάγκη των κοινωνικών πρωτοβουλιών για την βοήθεια σε εκατοντάδες συμπολίτες μας, θύματα της παρούσας πολιτικής κατάστασης.
Κυρίως, η Ανυπότακτη Πολιτεία, θεωρεί αυτονόητη τη συμμετοχή της στον αγώνα για την ανατροπή της σημερινής πολιτικής που εκποιεί την χώρα, που καταστρέφει την παραγωγική της δυνατότητα και εξοντώνει τον λαό της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: