ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Νέο αλτρουϊστικό μήνυμα Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου κατά της Χρυσής Αυγής

Αντιρατσιστής και αλτρουϊστής ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.


Επίθεση Κασιδιάρη κατά της κεφαλής
της ελλαδικής Εκκλησίας
Νέο μήνυμα κατά της Χρυσής Αυγής και της ρατσιστικής συμπεριφοράς που ακολουθεί έστειλε χθες ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, τονίζοντας ότι η Εκκλησία δεν χρειάζεται προστάτες και αγαπά όλους τους ανθρώπους, καθώς η αντίληψή της είναι ο αλτρουϊσμός και όχι ο ρατσισμός.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια των εγκαινίων των παιδικών εμβολιασμών της ΜΚΟ Αποστολή και του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας, ο κ. Ιερώνυμος είπε ότι «η Εκκλησία τούς αγαπά όλους τους ανθρώπους και μαύρους και άσπρους και μη χριστιανούς. Ολους τους ανθρώπους. Και δεύτερον, πορεύεται στον δρόμο της και δεν χρειάζεται προστάτες».
Στο μεταξύ, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατηγόρησε τον Αρχιεπίσκοπο ότι πολιτικολογεί και επιτίθεται εναντίον της Χρυσής Αυγής και τόνισε πως ο κλήρος είναι στο πλευρό του κόμματός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: