ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Η παράσταση του πανικού και η ανύπαρκτη διαπραγμάτευση



Για «τετράμηνη παράσταση και ανύπαρκτη διαπραγμάτευση» με την τρόικα κατηγορεί τους κυβερνητικούς εταίρους ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το ζήτημα των αλλαγών στις εργασιακές σχέσεις.
«Η τετράμηνη παράσταση που έχουν στήσει οι τρεις αρχηγοί της συγκυβέρνησης, δείχνει τον πανικό τους για τις αντιδράσεις που προκαλούν τα σκληρά και ανάλγητα μνημονικά μέτρα, καθώς και τους κλυδωνισμούς που υπάρχουν στο εσωτερικό των κοινοβουλευτικών τους ομάδων» αναφέρει στην ανακοίνωσή η Κουμουνδούρου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει πως «δεν έχει υπάρξει καμία ουσιαστική διαπραγμάτευση αφού δομικό στοιχείο της κυβέρνησης είναι η πιστή και απαρέγκλιτη εφαρμογή του μνημονίου, φυσική συνέπεια της οποίας είναι να ανοίγει τις «ορέξεις» της τρόικα για ακόμα περισσότερες περικοπές και καταργήσεις εργασιακών δικαιωμάτων».
Επαναλαμβάνει πως «μόνη λύση είναι οι μαζικές και ειρηνικές κινητοποιήσεις του λαού που θα ανατρέψουν την αδιέξοδη μνημονιακή πολιτική και θα ανοίξουν το δρόμο για μια κοινωνικά δίκαιη έξοδο από την κρίση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: