ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ευάγγελος Βενιζέλος: Όποιος δεν θέλει να ψηφίσει τα μέτρα να φύγει από το ΠΑΣΟΚ

Απειλεί θεούς και δαίμονες, αλλά κανείς δεν τον λαμβάνει στα σοβαρά, τον κύριο συνταγματολόγο και... τροϊκανολόγο.  Μέρες Πομπηίας για το ΠΑΣΟΚ.


Με απόντες Παπανδρέου και Λοβέρδο
η σύσκεψη και με κλειστά τα κινητά τηλέφωνα
Όποιος δεν θέλει να ψηφίσει τα μέτρα να φύγει από το ΠΑΣΟΚ, είπε απόψε σε αυστηρό τόνο ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε μια προσπάθεια να συμμαζέψει τα  ασυμμάζευτα στο κόμμα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του πόρταλ Zougla.gr, την πόρτα εξόδου έδειξε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε όσους από την Κοινοβουλευτική Ομάδα δεν θέλουν να ακολουθήσουν την επίσημη γραμμή του κόμματος. Η εικόνα του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της σημερινής ψηφοφορίας για τις αποκρατικοποιήσεις ανάγκασε τον αρχηγό του κόμματος να συγκαλέσει έκτακτη κοινοβουλευτική ομάδα και μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών, με τους βουλευτές όχι μόνο να μην σηκώνουν τηλέφωνα ή να μην απαντούν στα μηνύματα αλλά να αρνούνται να πουν οτιδήποτε.
Τα γεγονότα που προηγήθηκαν της ψηφοφορίας για τις αποκρατικοποιήσεις αλλά και όλων όσων είναι σε εξέλιξη φέρνουν ξεκάθαρα την εικόνα της πλήρους διάλυσης στο ΠΑΣΟΚ.
Πριν τη συνεδρίαση ο Ευ. Βενιζέλος ρώτησε τους δημοσιογράφους με νόημα: «Εσείς δεν απεργείτε» για να πάρει την απάντηση από δημοσιογράφο «μήπως θέλετε να βγούμε κι από το κτίριο;».
«Ο πρόεδρος κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο», έσπευσαν να απαντήσουν οι διαφωνούντες.
Από τη συνεδρίαση απουσίασαν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι δεν ήταν τόσο η χθεσινή σκληρή κόντρα που είχε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τον πρώην υπουργό Κώστα Σκανδαλίδη αλλά η σημερινή εικόνα των βουλευτών του κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας.
«Εσύ μου ζητούσες να φέρουμε τα μέτρα σε ένα νομοσχέδιο και αυτό έκανα και σήμερα έρχεσαι και δεν ψηφίζεις ούτε το νομοσχέδιο των αποκρατικοποιήσεων για το οποίο ουδέποτε εξέφρασες αντιρρήσεις», είπε σε έντονο ύφος ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον Κώστα Σκανδαλίδη.
Από το περιβάλλον του κ. Βενιζέλου λένε ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να τα παίξει όλα για όλα απόψε και να θέσει τους βουλευτές του προ των ευθυνών του. Δηλαδή να τους πει ότι από την στιγμή που έχουν συμφωνήσει να ακολουθήσουν την κυβέρνηση Σαμαρά δεν γίνεται να συμβαίνουν όσα συνέβησαν στην Βουλή. Και θα καταλήξει λέγοντας: Αν είναι να διαχωρίσουμε την θέση μας, να το κάνουμε τώρα, χωρίς άλλου τέτοιου είδους παλινωδίες.
Ανθρωποι κοντά στον Ευάγγελο Βενιζέλο λένε ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν ψήφισε στην σημερινή ψηφοφορία αν και ήταν στην Βουλή γιατί "δεν ήθελε να μπει στο κάδρο της πανσπερμίας απόψεων".
Στην επίμαχη τροπολογία για τους δημοσιογράφους αλλά και στα υπόλοιπα άρθρα το ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε με τέσσερα «όχι» και πέντε «παρών» εκτός γραμμής.
Στο άρθρο 2 που αφορούσε στις αποκρατικοποιήσεις «όχι» ψήφισαν οι Μιχάλης Κασσής, Θεοδώρα Τζάκρη ,Μάρκος Μπόλαρης και Γιάννης Δριβελέγκας, ενώ την επιλογή «παρών» έκαναν οι Θόδωρος Παραστατίδης, Κώστας Τριαντάφυλλος, Κώστας Σκανδαλίδης, Θάνος Μωραΐτης και Χατζί Οσμάν Αχμέτ. Και στην τροπολογία που αφορούσε στους δημοσιογράφους υπήρξαν διαρροές παρά τη γραμμή να μην ψηφιστεί.
Την ίδια ώρα οι Τροϊκανοί στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα ότι η τροπολογία που δεν πέρασε σήμερα θα έρθει πάλι στη Βουλή για ψήφιση και μάλιστα πάραυτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: