ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Ησυχάστε τώρα, η Μέρκελ θρηνεί για τις θυσίες του ελληνικού λαού

Από τη συνάντηση στο Προεδρικό. Κλαμένη η Μέρκελ; Ίσως..




Και ρίχνει λοξή ματιά για ληστρικές επενδύσεις στα δημοτικά απορρίμματα


«Η καγκελάριος έδειξε κατανόηση στις θυσίες του λαού», είπε ο κ. Σαμαράς και αποκάλυψε ότι με την φράου Μέρκελ συζήτησαν και αποφάσισαν «πρακτικούς τρόπους συνεργασίας μεταξύ των χωρών μας ειδικά σε τομείς όπως η Υγεία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση». Πιθανόν στις λοξές βλέψεις της εκπροσώπου των γερμανών επιχειρηματιών να είναι το εργοστάσια απορριμμάτων, που αποτελούν προσοδοφόρα επένδυση για τους ιδιώτες. Σύμφωνα με όσα είπε ο πρωθυπουργός «η καγκελάριος εξέφρασε την απόφασή της να βοηθήσει την Ελλάδα (σημείωση του μπλοκ: Όχι τον ελληνικό λαό) και ακόμη κατανόησε την ανάγκη να τερματιστούν σύντομα οι θυσίες του ελληνικού λαού», όμως επιβάλλει την εξαντλητική λιτότητα στα αδύνατα στρώματα της κοινωνίας και τη ληστεία των δημόσιων πόρων μέσω τοκογλυφικού δανεισμού και μνημονίων.
Ιδιαίτερα η γκαουλάιτερ Α. Μέρκελ, σύμφωνα με το thebest.gr, φέρεται μεταξύ άλλων να είπε: «Σας ευχαριστώ πολύ. Για και για εμένα είναι μεγάλη τιμή. Γνωρίζω ότι αυτή η πορεία που έχετε αναλάβει είναι παρά πολύ δύσκολη. Ήρθα εδώ υπό την ιδιότητα μου ως εταίρος και ως φίλη της Ελλάδος».
Από την πλευρά του ο Κ. Παπούλιας ανέφερε:
 «Η επίσκεψη σας είναι μία πολύ σημαντική επίσκεψη και μάλιστα σε μία στιγμή που θα τη ζήσατε και εσείς που ο ελληνικός λαός περνάει δύσκολες στιγμές. Σχεδόν έχει εξαντλήσει την αντοχή του. Και βέβαια πρέπει να σκεφθούμε μέτρα που θα δώσουν ελπίδα σε αυτόν τον λαό που υποφέρει. Και μιλάω ιδιαίτερα για αναπτυξιακά μέτρα. Να καταπολεμήσουμε την ανεργία των νέων που είμαστε πλέον πρωταγωνιστές μπροστά από την Ισπανία. Και την ανεργία των γυναικών. Δεν έχω τίποτα άλλο να σας πω θα τα πούμε στη συνέχεια κυρία πρωθυπουργέ. Αλλά χαίρομαι ιδιαίτερα για την επίσκεψη σας».
Τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ ενημέρωσαν τηλεφωνικά ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών, τόσο για την επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ, όσο και για το χθεσινό Eurogroup. Δεν διευκρινίστηκε εάν το τηλεφώνημα έγινε με το εσωτερικό τηλέφωνο στην κουζίνα του Προεδρικού, όπου είχαν αναλάβει υπηρεσία οι Βενιζέλος και Κουβέλης, σύμφωνα με πληροφορίες του ISTOLOGIOU.
Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση του Σεφ και του Μάγειρα (πολιτικούς αρχηγούς τους ονομάζουν τώρα) που στηρίζουν την κυβέρνηση, με τον Σαμαρά.
Η συνάντηση με την φράου Μέρκελ έγινε υπό του κρότους των χειροβομβίδων, τις ρίψεις χημικών και τους θορύβους από τα τζουμπελέκια της κουζίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: