ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

«Προβοκάρει» με «οποιοδήποτε μέσο» τις κινητοποιήσεις κατά των μέτρων

Σκηνές από το ζοφερό μέλλον.


Και απειλεί με συλλήψεις βουλευτών
ο Ν. Δένδιας
          Ο υπουργός Δ.Τ. Ν. Δένδιας, επί τρεις ώρες στη ΓΑΔΑ χθες, συναντήθηκε με τον αττικάρχη, επισκέφθηκε την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, την Οικονομική Αστυνομία, την Άμεση Δράση και το κέντρο επιχειρήσεων, ενώ συνεχάρη τους αστυνομικούς για την εξάρθρωση της σπείρας με τα καλάσνικοφ και για τη συμβολή τους στην καταπολέμηση του παρεμπορίου. Σχετική και η χθεσινή αναφορά στο ISTOLOGIO.
Με «οποιοδήποτε μέσο» ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας θα «διασφαλίσει την υγεία, την περιουσία, τη ζωή των Ελλήνων πολιτών και την ύπαρξη του κράτους δικαίου» κατά τις επικείμενες κινητοποιήσεις, όπως απάντησε ερωτηθείς αν θα χρησιμοποιηθούν οι αντλίες νερού, κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στη ΓΑΔΑ, δημιουργώντας όμως με αυτή τη δήλωση ουσιαστικά τεταμένο κλίμα καθώς το «οποιοδήποτε μέσο» απέχει από τις μέχρι πρότινος διαβεβαιώσεις περί αντικατάστασης των χημικών από το... αθώο και οικολογικό νεράκι. Και κυρίως προκαλεί ανησυχία το ενδεχόμενο να αρχίσουν οι συλλήψεις βουλευτών της αριστεράς, με δήθεν αφορμή την απειλή της εννόμου τάξεως από διαδηλωτές.
Το «οποιοδήποτε μέσο» επιβεβαιώνει και όσα η «Αυγή» εφημερίδα της αριστεράς, έχει τονίσει εξ αρχής σχετικά με την ευρωπαϊκή εμπειρία της χρήση των αντλιών νερού σε αστικό περιβάλλον κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων, ότι ποτέ δεν χρησιμοποιούνται μόνες τους, η χρήση νερού μπορεί να συνοδεύεται και από τα γνωστά μας χημικά αλλά ακόμα και από πλαστικές σφαίρες, τις οποίες είδαμε να χρησιμοποιούνται στις κινητοποιήσεις στις Σκουριές στη Χαλκιδική.
Επιπλέον ο υπουργός, ερωτηθείς για την υπόθεση του βομβιστή της Σπάρτης και τις σχετικές δηλώσεις Τσίπρα, ο οποίος καυτηρίασε τη στάση του Υπουργείου ΔΤ, που δεν δίνει βάρος στο γεγονός ότι  60 εμπρηστικοί μηχανισμοί αποκαλύφθηκαν με αφορμή την φονική έκρηξη και την υπερδραστηριότητα της ακροδεξιάς, αρνήθηκε να κάνει κάποια δημόσια δήλωση και περιορίστηκε να πει πως «ουδείς μπορεί να διαφωνήσει στην ανάγκη να ριχθεί σε όλες τις υποθέσεις άπλετο φως».

Ερωτήματα του blog:
Μήπως από λάθος δεν ενημέρωσε το Κοινοβούλιο για την πρόθεση του ο και δικηγόρος Κερκυραίος Ν. Δένδιας; Γιατί εάν αληθεύει αυτή η πληροφορία του «Έθνους της Κυριακής», περί συλλήψεων βουλευτών, τότε τίθεται ζήτημα αντισυνταγματικότητας. Μπορεί κάλλιστα αυτές οι συλλήψεις βουλευτών της ΧΑ σήμερα, αύριο να επεκταθούν και σε βουλευτές άλλων κομμάτων. Συνήθως οι αριστεροί «πληρώνουν τη νύφη». Αυτό λέει η πείρα!
Τώρα εάν η ΝΔ ανακάλυψε πόσο ολέθρια και λανθασμένη ήταν η τακτική της να θρέφει το τέρας της ακροδεξιάς, με απώτερο σκοπό να το στρέψει κατά της αριστεράς, ο τρόπος να διορθώσει αυτό το πολιτικό λάθος δεν είναι η λύση «πονάει κεφάλι, κόβω κεφάλι».
Το παραπάνω ερώτημα που έθεσε το ISTOLOGIO προ ημερών, το θέτει και πάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: