ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Στα δικαστήρια αντιμέτωπος ο Παπαδημούλης με την Τζούλια

Τζούλια η... καφτή



Την κατηγόρησε για φοροδιαφυγή

Ζήτησε άρση ασυλίας του


Πηγή: newsbeast.gr
Αντιμέτωπος με την Τζούλια Αλεξανδράτου θα βρεθεί στα δικαστήρια ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Το μοντέλο είχε καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ο Δημήτρης Παπαδημούλης ζήτησε από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής την άρση της βουλευτικής του ασυλίας ώστε να εκδικαστεί η υπόθεση.



«Ζήτησα να αρθεί η ασυλία μου και επιμένω σε ό, τι είχα πει στη Βουλή στις 15 Απριλίου 2010. Πέρασαν πάνω από 2 χρόνια για τη διαβίβαση του σχετικού φακέλου στο Κοινοβούλιο. Ακόμα μεγαλύτερη βραδυπορία παρατηρείται για μεγαλύτερα σκάνδαλα όπως αυτό της Siemens», είπε ο κ. Παπαδημούλης, συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Σε ομιλία του στη Βουλή στις 15 Απριλίου του 2010, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του φορολογικού νομοσχεδίου, ο κ. Παπαδημούλης είχε αναφέρει για το περίφημο ροζ dvd της τηλεπερσόνας ότι πρόκειται για «κραυγαλέα περίπτωση φοροδιαφυγής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: