ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Μεταμόρφωση: Επίθεση α λα Κου Κλουξ Κλαν - Ν. Κόσμος μολότωφ

Η τζαμαρία ραγισμένη από τα χτυπήματα.


Μαχαίρωσαν Έλληνα ταξιτζή γιατί πήγε
στο κουρείο Πακιστανού

Δύο νέες ρατσιστικές επιθέσεις έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα ΑΥΓΗ σήμερα, με ρεπορτάζ της Έλλη Ζώτου. Στα δύο περιστατικά έγινε χρήση βενζίνης και μολότωφ, που στην περίπτωση που ριφθούν από διαδηλωτή εκλαμβάνονται ως εκρηκτικοί μηχανισμοί και οι χρήστες εκδικάζονται με το νόμο περί τρομοκρατίας.
Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις όμως δεν αποκαλύφθηκαν οι δράστες. Έτσι, πέραν των επιθέσεων που φέρουν τη σφραγίδα της ΧΑ, δεν λείπουν δυστυχώς και οι επιθέσεις από ακροδεξιές ομάδες που στα πρότυπα της Κου Κλουξ Κλαν επιτέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας σε κουρείο Πακιστανού μετανάστη στη Μεταμόρφωση, μαχαιρώνοντας μάλιστα έναν Έλληνα πελάτη και βάζοντας φωτιά στο κουρείο. Σύμφωνα μάλιστα με μάρτυρες, είχαν προηγηθεί απειλές εναντίον του ιδιοκτήτη του κουρείου πως, αν δεν το κλείσει για να φύγει, θα του το έκαιγαν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Δευτέρας, στην οδό Γκινοσάτη 4, δύο άγνωστοι μπήκαν σε κουρείο που διατηρεί εδώ και κάποιο καιρό Πακιστανός μετανάστης μαζί με ένα Έλληνα οδηγό ταξί που είχε πάει για να κουρευτεί. Αφού φιλονίκησαν μαζί του γιατί είχε επιλέξει το συγκεκριμένο κουρείο, οι δύο τού επιτέθηκαν, τον ξυλοκόπησαν και τον μαχαίρωσαν στην ωμοπλάτη. Στη συνέχεια περιέλουσαν με βενζίνη την καρέκλα, το ταμείο και ό,τι βρήκαν μπροστά τους και έβαλαν φωτιά ενώ προσπάθησαν να σπάσουν και την τζαμαρία του κουρείου. Μάρτυρες υποστηρίζουν πως, όσο αυτό συνέβαινε μέσα στο κουρείο, από έξω υπήρχαν τουλάχιστον πέντε ακόμη άτομα, ενώ δράστες και "φρουρά" περιγράφονται ως άνδρες με μαύρες μπλούζες που άλλοι είχαν κρυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και άλλοι όχι.
Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται από την αστυνομία, ενώ ο τραυματίας διακομίστηκε στο Λαϊκό νοσοκομείο. Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια.

ΚΕΕΡΦΑ: Νέα επίθεση στον Ν. Κόσμο

Στο μεταξύ, η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Φασισμό και τη Ρατσιστική Απειλή καταγγέλλει νέα ρατσιστική επίθεση στον Ν. Κόσμο την Κυριακή τα ξημερώματα, μια εβδομάδα μετά την επίθεση που είχαν δεχθεί Σύροι. Όπως καταγγέλλουν, 8 μαυροφορεμένοι με κουκούλες πέταξαν μολότοφ προς το μέρος μετανάστη που βρισκόταν έξω από σπίτι στο Δουργούτι με συνέπεια να πιάσει φωτιά το παντζούρι και να τραυματιστεί ελαφρά ένας μετανάστης.


 
Αρχή φόρμας
Τέλος φόρμας


Δεν υπάρχουν σχόλια: