ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Με διευκόλυνση από Φ. Κουβέλη πέρασε η τροπολογία για τα λιμάνια

Ο καλός απαγκιστρωτής των λιμένων σώσει Σαμαρά.


Ωστόσο την καταψήφισαν τέσσερις βουλευτές από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ
Στο παρά ένα γλύτωσε το κάζο η Μνημονιακή κυβέρνηση των τριών στην ψηφοφορία για τα λιμάνια, ενώ τα κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ βγήκαν τραυματισμένα από τις απώλειες, κάτι που θα κάνει πιο προνοητικούς τους Ευ. Βενιζέλο και Φ. Κουβέλη, αφού πήραν το μήνυμα της αμφισβήτησης των πολιτικών τους.
Η ερμαφρόδιτη στάση της ΔΗΜΑΡ ωστόσο, έδωσε περιθώρια στην κυβέρνηση Σαμαρά να περάσει έστω και με μία ψήφο διαφορά, την τροπολογία της για το ξεπούλημα των λιμένων στους φίλους της ιδιώτες. Ο Φ. Κουβέλης με θέλοντας να ταυτιστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ προτίμησε τον Αντ. Σαμαρά!
Με τέσσερις διαρροές - δυο από το ΠΑΣΟΚ και δυο από την ΔΗΜΑΡ- ψηφίστηκε σήμερα κατά πλειοψηφία, η τροπολογία του υπουργείου Ναυτιλίας για τα σχέδια ανάπτυξης των λιμένων της χώρας.
Επί της επίμαχης ρύθμισης, η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης συμπεριλαμβανομένης της ΔΗΜΑΡ που συμμετέχει στην κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε ονομαστική ψηφοφορία κάνοντας λόγο για «καταστρεπτική και σκανδαλώδη τροπολογία», καθώς και για αντικοινοβουλευτική και αντισυνταγματική πρακτική της κυβέρνησης η οποία επιδιώκει, όπως τονίστηκε, να καταστήσει την Βουλή «πλυντήριο των ανομιών του παρελθόντος».
Κατά την ψηφοφορία επί των 278 ψηφισάντων, 151 βουλευτές ψήφισαν «υπέρ», 114 «κατά» και 13 «παρών».
Μεταξύ εκείνων που καταψήφισαν την τροπολογία μη πειθαρχώντας στην «γραμμή» των κομμάτων τους, ήταν ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ. Απ. Κακλαμάνης και η κυρία Άντζελα Γκερέκου από το ΠΑΣΟΚ, καθώς και δυο βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, η οποία αν και επέλεξε το «παρών», ο κ. Ι. Μιχελογιαννάκης και η κυρία Ασημίνα Ξηροτύρη καταψήφισαν την ρύθμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: