ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Η καραμέλα της ευρωπαϊκής πολιτικής έχει τελειώσει

Συνυπεύθυνοι για το κατάντημα της χώρας!

Ευθεία απάντηση στο Φ. Κουβέλη καθώς οι κυβερνητικοί εταίροι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα μνημονιακά μέτρα

Σε μία επίθεση φιλίας προς τον ΣΥΡΙΖΑ ο Φ. Κουβέλης δήλωσε: “Εμείς δεν επιλέξαμε τη μονομερή καταγγελία, αλλά τη διαπραγμάτευση με την Ε.Ε. για τη χρονική επιμήκυνση και τη σταδιακή απαγκίστρωση από τα Μνημόνια”.
Και ακόμη:
“Την εχθρική στάση του ΣΥΡΙΖΑ την εκλαμβάνω ως υπεράσπιση μιας θέσης για την οποία πρέπει επιτέλους να μας μιλήσει καθαρά. Διότι ουδείς έχει καταλάβει αν η αντιπρόταση του ΣΥΡΙΖΑ κινείται εντός ή εκτός του ευρωπαϊκού πλαισίου” πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ.
Οι αιχμές αυτές του Φ. Κουβέλη κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, που επισήμανε ότι:
«Η συνέντευξη του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ στην “Καθημερινή” καταδεικνύει την αδυναμία των κυβερνητικών εταίρων να δικαιολογήσουν τη μνημονιακή πολιτική, καθώς και την πλήρη αναντιστοιχία μεταξύ των προεκλογικών τους δεσμεύσεων, αλλά και της προγραμματικής τους συμφωνίας, με τα σχεδιαζόμενα νέα μέτρα».
«Η κοινή γραμμή των μνημονιακών κομμάτων για δικαιολόγηση της αντιλαϊκής τους πολιτικής, στο όνομα της παραμονής της χώρας στο ευρώ, είναι η μόνιμη γραμμή υπεράσπισης που κρατά από τις κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου και τα πρώτα Μνημόνια και τώρα την ενστερνίζεται και η ηγεσία της ΔΗΜ.ΑΡ. Αυτό στο οποίο ο κ. Κουβέλης αδυνατεί να απαντήσει πειστικά είναι για ποιο λόγο το προηγούμενο διάστημα καταψήφιζε τα μνημονιακά μέτρα που και τότε προβάλλονταν ως μονόδρομος και “σωτηρία” για τη χώρα.
Σε κάθε περίπτωση η μνημονιακή καραμέλα της συσχέτισης της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας με την υλοποίηση της πιο ακραίας αντικοινωνικής πολιτικής έχει τελειώσει. Η πολιτική της δημοσιονομικής πειθαρχίας και της λιτότητας αποδομεί την ίδια την Ευρώπη” κατέληξε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: