ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Σε κινητοποίηση η οργάνωση Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ για την ΔΕΘ

Από κινητοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Και οι συνταξιούχοι σε συγκέντρωση στην πλ. Γεωργίου Πάτρας

Από κινητοποίηση στην Πάτρα.
 Με τραπεζάκι, που θα στηθεί στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή, θα εξελιχθεί η καμπάνια για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη, ενόψει της ΔΕΘ, το  ερχόμενο Σάββατο 8 Νοεμβρίου.
Η διήμερη δράση είναι προγραμματισμένη για όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας, όπου πολλά πούλμαν από την επαρχία πλήρη διαμαρτυρομένων θα καταφθάσουν στη Θεσσαλονίκη.
Παράλληλα αύριο στις 11 π.μ. το συντονιστικό όργανο των συνταξιούχων στην Πάτρα, που πρόσκειται στο ΠΑΜ-ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Περιφέρειας Δ. Ελλάδος και για το Σάββατο ανήμερα των κινητοποιήσεων της Θεσσαλονίκης, στις 11 π.μ. καλεί τους συνταξιούχους να μετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας  που διοργανώνει στην Πλατεία Γεωργίου Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: