ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Αποτυχία ήταν το μοίρασμα τροφίμων της ΧΑ για Έλληνες αποκλειστικά

Αυτοί μαγάρισαν το κατάστημα του Πακιστανού κι ο πιτσιρίκος γνήσιος αντιρατσιστής, το σύνθημά τους. Αν κι όπως λένε κάποιοι παλιοί "αγιασμός είναι το κάτουρο του μικρού παιδιού"!


Επιτυχές όμως το «ντου» χρυσαυγιτών σε κατάστημα αλλοδαπού που το… μαγάρισαν

Από την μία πλευρά της πλατείας του Αγ. Παντελεήμονα οι χρυσαυγίτες μοίραζαν τρόφιμα, πατάτες, λαχανικά, ψάρια κ.α.π., που σύμφωνα με τα λεγόμενά τους έφθανε το βάρος τους στους οκτώ τόνους, κι από την άλλη πλευρά της πλατείας κάποιοι από αυτούς, σύμφωνα με καταγγελία του παθόντα, έκλεβαν τα αναψυκτικά από το κατάστημά του και τα σκόρπιζαν όπου ήθελαν διότι ο καταστηματάρχης ήταν αλλοδαπός!
Ο τελικός απολογισμός διάθεσης των τροφίμων, σύμφωνα με πληροφορίες του left.gr, ήταν απογοητευτικός για τους διοργανωτές. Στο κάλεσμα των χρυσαυγιτών ανταποκρίθηκαν λίγα άτομα και μοιραία δεν διατέθηκαν όλα τα τρόφιμα που είχαν συγκεντρωθεί. Η ανταπόκριση των άπορων Ελλήνων δεν ήταν αυτή που περίμεναν.
Όσπρια, ψάρια, θαλασσινά, ζυμαρικά, ψωμί, πατάτες, κρεμμύδια, φρούτα, γάλα, που θα διέθετε η Χρυσή Αυγή  στη διάθεση άπορων Ελλήνων (και μόνο) έμειναν στο... ράφι. Και κάπως έτσι, σε περίοδο ανθρωπιστικής κρίσης, οι πολίτες επέλεξαν να ΜΗΝ προμηθευτούν δωρεάν τρόφιμα από φασίστες.
Προσέχτε όμως και την αντίφαση της δήθεν προσφοράς της Χρυσής Αυγής στους Έλληνες, τους οποίους διαχωρίζει από τους ξένους. Μόλις πλησίασε γερόντισσα μεγάλης ηλικίας και ζήτησε τροφή της την αρνήθηκαν. Μπορεί να ήταν αλλοδαπή, που διέμενε στην Ελλάδα, ποιος ξέρει από πότε, πλην δεν διέθετε περισσότερα προσόντα, υπηκοότητα κλπ. Έτσι την κατέταξαν στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ και την απέταξαν κι ας είχε ανάγκη το πιάτο με το φαΐ τους.  
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, με έντονη ειρωνεία της είπε να πάει να ζητήσει φαγητό από τον ΣΥΡΙΖΑ και την έδιωξε. «Τσίπρας, Τσίπρας εσύ, να πας στον Τσίπρα» της είπε, ενώ άλλοι δικοί του φώναζαν: «Είναι του ΣΥΡΙΖΑ, στο ΣΥΡΙΖΑ». Η ηλικιωμένη γυναίκα με όλη της την αξιοπρέπεια, ζήτησε συγγνώμη και έφυγε...
Μεσημέρι πια στο άλλο άκρο της πλατείας μία αρπαγή, ένα «ντου» ομάδας χρυσαυγιτών εξελίσσεται σε κατάστημα αλλοδαπού.
Ομάδα δέκα ατόμων εισέβαλε σε ψιλικατζίδικο Πακιστανού του Αγίου Παντελεήμονα, του άρπαξαν τα αναψυκτικά που είχε στο κατάστημά του και τα μοίρασαν στους περαστικούς που περνούσαν από έξω. Αυτόπτες μάρτυρες, καταγγέλλουν ότι φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής.
Όπως δήλωσε ο καταστηματάρχης, γύρω στις 12 το μεσημέρι, δέκα άτομα «μπούκαραν» με το έτσι θέλω στο κατάστημά του, έκλεψαν τα προϊόντα του και συγκεκριμένα τα αναψυκτικά που είχε στο κατάστημά του και άρχισαν να τα μοιράζουν στους περαστικούς που περνούσαν εκείνη την ώρα από έξω.
Μάλιστα, σύμφωνα με το newsit.gr και όπως καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες, τα μέλη της ομάδας που εισέβαλε στο μαγαζί του Πακιστανού και έκλεψε τα προϊόντα του, φορούσαν μπλούζες με τα χαρακτηριστικά της Χρυσής Αυγής.
Ο Πακιστανός δήλωσε το περιστατικό περίπου δύο ώρες αργότερα, ενώ από την Αστυνομία διενεργείται προανάκριση για την υπόθεση.
Και άντε πιάστους τους Ελληναράδες, που «μαγάρισαν» το μαγαζί του ταλαίπωρου αλλοδαπού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: