ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Η αιτία στην αγορά ήταν τα αγγουράκια, τα «Βαλτίσα, στραβά και ίσα»!

Σκίτσο παραστατικό.



Ελληναράδες «ελεγκτές» κατέληξαν στον Εισαγγελέα Μεσολογγίου


Της… μοδός, έτειναν να γίνουν οι έλεγχοι, από αυθαιρετούντες Ελληναράδες, σε λαϊκάριους, για να επιβεβαιωθεί το ρηθέν υπό του Προκ. Παυλόπουλου μέσα στην Βουλή των Ελλήνων ότι:

«Σε λίγο καιρό θα μας πουν ότι επειδή το κράτος δεν μπορεί να ελέγξει, αν βλέπουν κάποιο μελαμψό θα ζητάνε ταυτότητα, θα μπαίνουν τα σπίτια μας να δουν αν τηρείται ο νόμος»…

 Συνελήφθησαν την Τετάρτη (11-9-2012) το πρωί, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, τρεις Έλληνες και ένας ομογενής ηλικίας 43, 25, 20 και 24 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αντιποίηση Αρχής, κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, -σύμφωνα με το attacktv.gr- οι τέσσερις δράστες, μετέβησαν στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου και επιχείρησαν να ενεργήσουν «έλεγχο» σε 58χρονη ελληνίδα έμπορο, από την οποία ζήτησαν άδεια μικροπωλητή.
Η έμπορος αρνήθηκε, ενώ αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, που ενημερώθηκαν και μετέβησαν άμεσα στο χώρο της λαϊκής αγοράς, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 25χρονο και 20χρονο Έλληνα.
Στην συνέχεια, στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου, μετέβησαν ο 43χρονος και ο 24χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν επίσης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
Χωρίς ατυχώς να προλάβουν να διαπιστώσουν εάν τα… αγγουράκια ήταν «Βαλτίσα, στραβά και όσα», γνήσιας ελληνικής προέλευσης. Κι έτσι έκατσαν… στο αστ. Τμήμα κι από κει στον Εισαγγελέα για να το διαπιστώσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: