ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

«Το πλιάτσικο επισύρει ποινικές ευθύνες για όσους θα συμμετάσχουν»

Απ' όταν η κυβέρνηση της Αργεντινής ξεπούλησε το νερό σε ιδιώτες.


Ο ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιεί ότι θα το ακυρώσει και θα τους στείλει στη Δικαιοσύνη
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί τον ελληνικό λαό να αντισταθεί στο επικείμενο πλιάτσικο και δηλώνει ότι:
(α) Θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να το αποτρέψει.
(β) Προειδοποιεί προς πάσα κατεύθυνση και κάθε ενδιαφερόμενο ότι όταν ο ίδιος βρεθεί στην εξουσία το πλιάτσικο αυτό θα το ακυρώσει  και  θα οδηγήσει στη Δικαιοσύνη κάθε περίπτωση πλημμελούς υπεράσπισης του δημόσιου συμφέροντος.
Στο μεγάλο μέτωπο της περιόδου, τις ιδιωτικοποιήσεις, η παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ αναμένεται καταλυτική. Το επαπειλούμενο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου αποτελεί για την αξιωματική αντιπολίτευση casus belli καθώς όχι μόνο αποστερεί την ελληνική οικονομία από αναπτυξιακά εργαλεία για την αναγκαία παραγωγική ανασυγκρότηση, μα και επειδή στην Αριστερά εκτιμούν πως πρόκειται για διαδικασία πλιάτσικου, διαδικασία διαφθοράς και σκανδάλων. Η δέσμευση που αναμένεται να δοθεί και από το βήμα της Βουλής είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, εκτός από το στενό μαρκάρισμα και τους υψηλούς αντιπολιτευτικούς τόνους, θα αποδώσει τις ποινικές ευθύνες που θα “γεννήσει” η fast track διαδικασία, όταν θα... κλείσει η παρένθεση της συγκυβέρνησης.
Στο ίδιο πλαίσιο θα αναδείξει τη ριζικά διαφορετική αντίληψη της Αριστεράς για αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, με ιδιαίτερη έμφαση στις δημόσιες επιχειρήσεις σε τομείς στρατηγικής σημασίας, στις οποίες μπορεί να στηριχθεί η ανόρθωση της οικονομίας. Στα ψιλά δεν θα περάσει ούτε το ότι οι όροι με τους οποίους θα προχωρήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις, η συγκυρία μέσα στην οποία δεσμεύεται η κυβέρνηση να τις επιταχύνει, δεν θα δώσουν παρά ψίχουλα στα Ταμεία, χωρίς καμία ουσιαστική ανακούφιση των δημοσιονομικών.
Η διαδικασία ιδιωτικοποιήσεων δημιουργεί μια τεράστια εστία διαφθοράς και διαπλοκής, μια μήτρα σκανδάλων. Αυτό έχει παρατηρηθεί και μελετηθεί από επιστήμονες και σε άλλες χώρες, π.χ. τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης που αποτελούν υπόδειγμα για την Τρόικα. Έχει συμβεί κατά το παρελθόν και στην Ελλάδα. Με δεδομένα την απίστευτη έκταση της διαπλοκής στην Ελλάδα, το βίος και την πολιτεία του μεγαλύτερου μέρους του κυβερνητικού πολιτικού προσωπικού, την αδημονία γνωστών και άγνωστων επιχειρηματικών κύκλων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και την τεράστια έκταση του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων προβλέπεται ότι η δυσοσμία που θα προκύψει δεν θα έχει προηγούμενο.  (βλ. και το κύριο άρθρο της εφ. Η ΑΥΓΗ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: