ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Ψήφο εμπιστοσύνης από την Τρόικα επέλεξε να ζητήσει η συγκυβέρνηση

Κυβέρνηση οπερέτα!

Την εφαρμογή του Μνημονίου, με ιδιαίτερη έμφαση στις ιδιωτικοποιήσεις, εξήγγειλε ο Αντ. Σαμαράς 
Αντιδημοκρατική εκτροπή αποτελεί το γεγονός ότι ο Ελληνικός λαός καταψήφισε μαζικά την πολιτική του Μνημονίου κι εντούτοις  προέκυψε κυβέρνηση «απόλυτα αποφασισμένη» να το εφαρμόσει. Την εφαρμογή του Μνημονίου, με ιδιαίτερη έμφαση στις ιδιωτικοποιήσεις, εξήγγειλε ο κ. Σαμαράς κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της συγκυβέρνησης, πράγμα το οποίο ο ίδιος έχει δηλώσει με σαφήνεια στην επιστολή του προς την ευρωπαϊκή ηγεσία. Πράγματι, στην επιστολή αυτή διαβάζουμε το εξής:  

«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας επαναβεβαιώσω ότι η Ελλάδα είναι απόλυτα αποφασισμένη να εκπληρώσει τις υποσχέσεις που προκύπτουν από την πρόσφατη συμφωνία διάσωσης [δηλαδή, τη δανειακή σύμβαση και το δεύτερο Μνημόνιο]. Η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας αποδέχεται την ιδιοκτησία του προγράμματος σταθεροποίησης  και είναι πλήρως δεσμευμένη στους στόχους, στους αντικειμενικούς σκοπούς και σε όλες τις βασικές πολιτικές του Προγράμματος [δηλαδή του δεύτερου Μνημονίου]. Θα επιταχύνω την εφαρμογή του Προγράμματος [δηλαδή του δεύτερου Μνημονίου] με έμφαση στον τομέα των Ιδιωτικοποιήσεων».

Με δεδομένη την «επιτάχυνση» εφαρμογής του Μνημονίου, για την οποία ο Αντ. Σαμαράς διαβεβαιώνει την Τρόικα, οι υποτιθέμενες κόκκινες γραμμές της συγκυβέρνησης, ιδιαίτερα εκείνες που αφορούν την μη περαιτέρω μείωση των συντάξεων και των μισθών στον δημόσιο τομέα καθώς και την προστασία των οικονομικά αδύναμων δεν είναι παρά εσωτερικής κατανάλωσης, εφήμεροι επικοινωνιακοί χειρισμοί, άλλο ένα κυνικό εγχείρημα εξαπάτησης του Ελληνικού λαού.
Απολύτως ενδεικτικό των προθέσεων της νέας Μνημονιακής συγκυβέρνησης είναι το γεγονός ότι ο Αντ. Σαμαράς πριν καν λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από το Ελληνικό κοινοβούλιο επέλεξε να συναντηθεί με την Τρόικα αναζητώντας από εκεί πρώτα ψήφο εμπιστοσύνης.        

Δεν υπάρχουν σχόλια: