ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Τεχνικό ηλεκτρονικό πρόβλημα για τις προσλήψεις στον ΣΟΨΥ Πάτρας


Από τον ΣΟΨΥ Πάτρας ανακοινώθηκαν τα παρακάτω:

«Λόγω σοβαρών τεχνικών προβλημάτων δεν κατέστη δυνατό να ανέβουν τα αποτελέσματα της προκήρυξης ΚΟΧ 53.702/01/2012 για τις θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας στη Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας. Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία, σε αυτό το αρχείο έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα αποτελέσματα και όλους τους πίνακες που αφορούν την προκήρυξη.

Συγκεκριμένα:
-Αλφαβητικός πίνακας αποκλειόμενων με αναγραφή του λόγου αποκλεισμού.
-Πίνακας κατάταξης κατά αύξουσα σειρά ΑΜΚΑ, με αναγραφή της μοριοδότησης που αντιστοιχεί σε καθένα βαθμολογούμενο κριτήριο.
-Πίνακας κατάταξης κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, με αναγραφή της μοριοδότησης που αντιστοιχεί σε καθένα βαθμολογούμενο κριτήριο.
-Πίνακας προσληπτέων κατ’ αλφαβητική σειρά με αναγραφή του κωδικού θέσης πρόσληψης
Η αποκλειστική προθεσμία υποβολής ενστάσεων ορίζεται από την Τετάρτη 1/08/2012 έως και την Παρασκευή 3/08/2012. Σημ.: Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη αποστολή απευθείας στο Α.Σ.Ε.Π. (Πουλίου 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510) και όχι στα γραφεία του ΣΟΨΥ Πάτρας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2610-621273 (κος Μαγκαφάς Παναγιώτης ή κος Θεοδωρόπουλος Δημήτρης) από τις 4 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. καθημερινά ή να στέλνουν μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sopsipatron@gmail.com».
Περισσότερα στη διεύθυνση:

4 σχόλια:

detox είπε...

ξέρουμε πότε η επιτυχόντες πιάνουν δουλειά;

Γιώργος Μόσχος είπε...

Αγαπητέ φίλε,
Σύμφωνα με τα ισχύοντα και με την πληροφόρηση που έχω λάβει από τον Δήμο Πατρέων, αύριο Παρασκευή λήγει η προθεσμία ενστάσεων, -αναγράφεται και στην ανάρτηση στο blog- και από Δευτέρα οι πίνακες αποστέλλονται στο ΑΣΕΠ, το οποίο πλέον είναι αρμόδιο να λάβει υπόψιν τις αντιδράσεις απορριφθέντων και να κυρώσει τον κατάλογο προσληφθέντων. Οπότε τον αποστέλλει στον Δήμο Πατρέων και με εγκεκριμένο τον κατάλογος ο Δήμος ανακοινώνει ονόματα και ημέρα έναρξης εργασίας. Όπως καταλαβαίνεις το καλοκαίρι θα το φάνε και από Φθινόπωρο, εφόσον δεν προκύψουν σοβαρά ζητήματα, ενστάσεων θα ξεκινήσουν οι προσλήψεις.

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορουσα να εχω το αρχειο των αποτελεσματων; Μπορειτε να το στειλετε στο email: gpaloub@hotmail.com

Γιώργος Μόσχος είπε...

Αγαπητέ φίλε την Πέμπτη 2 Αυγούστου στο ISTOLOGIO Giorgou MOSXOUέχει δημοσιευθεί θέμα με τίτλο Λήγει αυριο οι προθεσμία για ενστάσεις, και εκεί έαν χτυπήσεις τα ένα λινκ από τα υπογραμμαισμένα θα βρεις τα αποτελέσματα όλα που δημοσιεύονται.