ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Νίκος Τσούκαλης, βουλευτής ΔΗΜΑΡ: Και στις ιδιωτικοποιήσεις λέμε ναι

Ν. Τσούκαλης: Τα έχουμε συμφωνήσει αυτά, με τον Φ. Κουβέλη

Δεν είμαστε δογματικά προσηλωμένοι στην κρατική ιδιοκτησία
Μιλώντας για τις ιδιωτικοποιήσεις του Δημοσίου τομέα, ο βουλευτής Αχαΐας της ΔΗΜΑΡ Ν. Τσούκαλης υποστήριξε ότι, «όλα έχουν τεθεί υπό διαβούλευση και θα προσδιοριστούν στις προγραμματικές δηλώσεις, η θέση μας είναι ότι θα είμαστε κάθετοι στην ιδιοκτησία των υποδομών, είναι υπό συζήτηση η διαδικασία μακροχρόνιας παραχώρησης. Η ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ, τα κρατικά λαχεία και άλλες υπηρεσίες είναι κάτι το οποίο το συζητάμε. Δεν είμαστε δογματικά προσηλωμένοι στην κρατική ιδιοκτησία».
 Ακόμη μιλώντας  ο Νίκος Τσούκαλης στο Real fm και την Κάτια Μακρή, για  τα επτά σημεία που κατέθεσε η ΔΗΜΑΡ, είπε πως «διαμορφώθηκαν με μεγάλη προσοχή και μετά από τις επαφές του Φώτη Κουβέλη με ευρωπαίους θεσμικούς παράγοντες, θεωρούμε ότι είναι ρεαλιστική η πρότασή μας, με ένα όρο, να δείξουμε ότι είμαστε σοβαροί και το πολιτικό σύστημα αξιόπιστο».
Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ τόνισε ότι: «Στις υπηρεσίες πρωτοκόλλου στη χώρα υπηρετούν 25.000 υπάλληλοι όταν στη Γαλλία υπηρετούν 5.000» δίνοντας ένα παράδειγμα  για την ανάγκη των υποχρεωτικών μετατάξεων που όπως είπε «αυτό έπρεπε να έχει γίνει εδώ και δύο χρόνια».

(Πηγή: www.alterthess.gr)



Δεν υπάρχουν σχόλια: