ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Για εκλογές μέχρι τέλος Μαρτίου μίλησε ο Αντ. Σαμαράς


Αντ. Σαμαράς εν μέσω Αβραμόπουλου και Δήμα.

Αλλά θα εξαρτηθεί η θέση του από τις εξελίξεις περί την Οικονομία και πάντως δεν απορρίπτει τα πάντα!


Εκλογές μέχρι το τέλος Μαρτίου, εάν ολοκληρωθεί η ανταλλαγή των ομολόγων έθεσε ως στόχο του ο κ. Αντ. Σαμαράς, μιλώντας στην Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματός του, ενώπιον των δυο αντιπροέδρων του κόμματος και υπουργών, των Δ. Αβραμόπουλου και Στ. Δήμα.

«Και δεν απορρίπτουμε τα πάντα όπως κάνει πάντα η Αριστερά. Αναζητούμε έναν άλλο δρόμο για τη διέξοδο από την κρίση. Με ανάκαμψη. Όχι με περισσότερη ύφεση» είπε.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. με την εισήγησή του το απόγευμα σήμερα Τετάρτη, οριοθέτησε τις «κόκκινες γραμμές» του για το επόμενο διάστημα.
Ιδιαίτερη σημασία για τις μελλοντικές του κινήσεις ως προς την στήριξη της κυβέρνησης Παπαδήμου, είχε η αναφορά του ότι αν κάποιοι προσπαθήσουν να κωλυσιεργήσουν μετά την ολοκλήρωση της ανταλλαγής ομολόγων και την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης, «τότε θα μας βρουν απέναντι».
Ο Αντ. Σαμαράς, σημείωσε ότι πρόθεσή του είναι να διευκολύνει την αποκατάσταση της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους, που σημαίνει ότι πρέπει να ολοκληρωθεί το PSI και να υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση και δεν μπορούν υπό την παρούσα κυβέρνηση δεν μπορεί να δοθεί λύση στο σύνολο των προβλημάτων της Ελλάδας και επανέλαβε το αίτημά του για εκλογές.

 «Είναι φανερό ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα αλλάξουμε. Αλλά αυτό θα το διαπραγματευθεί η επόμενη κυβέρνηση. Και σε ό,τι μας αφορά, έχουμε ήδη ενημερώσει τους πάντες πως ό,τι δεν λειτούργησε θα πρέπει να τροποποιηθεί» είπε χαρακτηριστικά.

Αντίθετος με τη μείωση των συντάξεων

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. εμφανίστηκε και πάλι αρνητικός στην προοπτική μείωσης των συντάξεων και επανέλαβε ότι ο ίδιος έχει δεσμευθεί ότι θα αποκαταστήσει τις χαμηλές συντάξεις.
«Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε νέο πετσόκομμα των συντάξεων» είπε με έμφαση και, αφού σημείωσε, ότι οι επικουρικές μειώθηκαν δύο φορές και τώρα ζητείται και τρίτη μείωση και αύριο ίσως τέταρτη και πέμπτη, χωρίς να γνωρίζει κανείς κατά πόσο θα επηρεαστούν από το κούρεμα των ομολόγων.
«Το πρόβλημα της βιωσιμότητας των ασφαλιστικών ταμείων, κυρίως των επικουρικών, πρέπει να το δούμε συνολικά και αφού ολοκληρωθεί το κούρεμα που επηρεάζει τα έσοδά τους» ανέφερε, παραπέμποντας σε μελλοντική λύση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: