ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Αλέκος Αλαβάνος: Το Μέτωπο θέλει ενότητα και όχι διάσπαση

 Είναι αδιανόητο να μην συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ με υποψηφίους

      Για τις προκλήσεις που έχει μπροστά της η αριστερά μίλησε το βράδυ της Τρίτης ο Αλέκος Αλαβάνος, στη Θεσσαλονίκη σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Αριστερή Ανασύνθεση. “Ο κόσμος σήμερα στρέφεται προς την αριστερά, όμως στην αριστερά υπάρχει διαίρεση, με αποτέλεσμα να μην ανταποκρίνεται στις προκλήσεις των καιρών” σχολίασε και απέκλεισε αυτόνομη κάθοδο του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής στις προσεχείς εκλογές.
      Όπως είναι γνωστό ο Αλ. Αλαβάνος έχει υποστηρίξει πρόσφατα σε δημόσια εκδήλωση του Μετώπου Ανατροπής, ότι είναι αδιανόητο το Μέτωπο, στις εκλογές  να μην συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ με υποψηφίους.
     Όπως υποστήριξε, το Μέτωπο θέλει να καταγραφεί ως ενωτική παρουσία και όχι ως διασπαστική και πρόσθεσε πως εάν δεν επιτευχθεί αυτή η ενότητα, θα μιλάμε για “εκλογές παρακμής” στις οποίες οι δυνάμεις της αριστεράς θα διαγωνιστούν για το ποια θα πάρει τις περισσότερες ψήφους, αφήνοντας όμως τη Βουλή στον έλεγχο του δικομματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: