ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Στις 18 Μαρτίου η εκλογή νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ

Μάλλον τελική πρέπει να είναι η απόφαση Παπανδρέου για απόσυρση. Ρωτήστε τον Καρχιμάκη ή τον Μίχα που ξέρουν


Κι ως τότε βοήθα Παναγία μην αλλάξει άποψη ο Γιωργάκης!

Για τις 18 Μαρτίου όρισε το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ το ραντεβού για τις εσωκομματικές κάλπες, υπό την προϋπόθεση ότι μέχρι τότε θα έχουν κλείσει το PSI και η νέα δανειακή σύμβαση.
Το χρονοδιάγραμμα το οποίο συμφωνήθηκε προβλέπει τη διεξαγωγή προγραμματικής συνδιάσκεψης στις 2 με 4 του Μάρτη και εθνικό συμβούλιο μια εβδομάδα αργότερα, στις 10 και 11 του μηνός. Την πρώτη ημέρα του εθνικού συμβουλίου θα κλείσει και ο κατάλογος των υποψηφίων για την ηγεσία.
Αν δεν υπάρξει καθυστέρηση με το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση στις 17 και 18 Μαρτίου θα στηθούν οι εσωκομματικές κάλπες, ενώ σε αντίθετη περίπτωση η ανάδειξη του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ίσως μετατεθεί κατά μία ή δύο εβδομάδες.
Στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου οι τόνοι ήταν μάλλον χαμηλοί και χωρίς ιδιαίτερη διάθεση για κόντρες, ενώ στις κατ' ιδίαν συζητήσεις τους τα μέλη έλεγαν ότι η εντύπωση την οποία σχημάτισαν είναι πως ο κ. Παπανδρέου δεν σκοπεύει να δηλώσει "παρών" στην εσωκομματική αναμέτρηση του Μάρτη.
Ωστόσο, μια δήλωση του Πάνου Μπεγλίτη στην κρατική τηλεόραση έδωσε αφορμή για νέες συζητήσεις σχετικά με τις προθέσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. "Έχει δηλώσει με απόλυτη καθαρότητα και ευκρίνεια στο πολιτικό συμβούλιο ότι δεν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος και υποψήφιος πρωθυπουργός. Εγώ είπα το αυτονόητο, ότι στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον κ. Παπανδρέου, νομίζω όλοι αναγνωρίζουμε το αυτονόητο δικαίωμα ότι αν ήθελε ή αν θέλει, μπορεί να είναι και πάλι υποψήφιος", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπεγλίτης στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.
Παρά την ομόφωνη πάντως, όπως ανακοινώθηκε, απόφαση του πολιτικού συμβουλίου, ο προβληματισμός παραμένει διάχυτος στην Ιπποκράτους.
Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου Νίκος Σαλαγιάννης δηλώνει: "Να επιχειρήσουμε να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη της κοινωνίας, των εκατοντάδων χιλιάδων φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ που τη χάσαμε. Θα την αποκτήσουμε αυτή την εμπιστοσύνη αν μιλήσουμε ειλικρινά και έντιμα για το πως φθάσαμε ως εδώ, ποια είναι τα δικά μας λάθη, τι δρόμος άλλος υπάρχει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: