ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ισχυρότατη έκρηξη βόμβας μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα στην Πάτρα

Η αθλητική βία έδειξε το απεχθές πρόσωπό της πάλι στην Πάτρα.

Πέντε οχήματα, ένα μοτοποδήλατο,  αρκετές οικίες και καταστήματα είναι τα θύματα της αθλητικής βίας που επανέκαμψε δριμύτερη στην πόλη

Η αθλητική βία είναι ένα φαινόμενο που βρίσκεται σε μεγάλη έξαρση και πυροδοτείται τόσο από μερίδα του λεγόμενου οπαδικού Τύπου όσο και από δηλώσεις διοικητικών παραγόντων μεγάλων ομάδων.
      Έτσι ως αποτέλεσμα είχαμε στην Πάτρα ισχυρή έκρηξη βόμβας αποτελούμενη από  μίγμα πυρίτιδας και υγραερίου, που σημειώθηκε σε σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, μία ώρα περίπου μετά τα μεσάνυχτα. Το κτίριο που στεγάζει το κλαμπ βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, στην οδό Σαχτούρη.
     Από την έκρηξη, η οποία σύμφωνα με μαρτυρίες ακούστηκε μέχρι τα νότια και ανατολικά προάστια της πόλης, προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο κτίριο, αλλά και στα διπλανά κτήρια και καταστήματα που έσπασαν τζαμαρίες, καθώς επίσης και σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κοντά στο χώρο, με δύο από αυτά να έχουν υποστεί σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή.
     Οι κάτοικοι της περιοχής είναι αναστατωμένοι, όπως είναι φυσικό. Ευτυχώς που την ώρα της έκρηξης ο  σύνδεσμος των πράσινων οπαδών ήταν κλειστός, και ως εκ τούτου δεν είχαμε τραυματίες, ούτε από τις γύρω οικίες, παρά τις αρκετές ζημιές που έχουν προκληθεί από αυτήν.
    Από το ωστικό κύμα καταστράφηκαν ολοσχερώς πέντε Ι.Χ. και ένα μοτοποδήλατο που ήταν σταθμευμένα απέξω από το κλαμπ και υπέστησαν ζημιές αρκετά άλλα, που είχαν παρκάρει εκεί κοντά. Έσπασαν τζαμαρίες σε πολλά παρακείμενα καταστήματα και σπίτια και κατέρρευσαν εσωτερικές πόρτες, θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των ενοίκων τους.
    Στο σημείο της έκρηξης μετέβησαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι και συνέλεξαν στοιχεία, ενώ από το πρωί γίνονται προσαγωγές ατόμων από στέκια οπαδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: