ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Με επιτυχία η παναττική απεργία σήμερα στην Αθήνα


Στιγμιότυπο από την απεργία.

Συνεχίζουν με 48ωρη οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πορεία μελών σωματείων, εργατικών κέντρων και ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο της παναττικής 24ωρης απεργίας, αντιδρώντας στα προωθούμενα κυβερνητικά μέτρα για τις εργασιακές σχέσεις.
Νωρίτερα, απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο πλαίσιο της 24ωρης παναττικής απεργίας, που έχουν κηρύξει τα Εργατικά Κέντρα Αττικής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα προωθούμενα μέτρα της κυβέρνησης με αιχμή τα εργασιακά.
Την ίδια ώρα, συγκέντρωση πραγματοποίησε και το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, με πορεία προς το υπουργείο Εργασίας.
Στην πορεία πήραν μέρος και οι εργαζόμενοι στο Βυζαντινό Μουσείο Αθηνών κρατώντας μαύρους σταυρούς κι έχοντας χαράξει πάνω τους κόκκινα συνθήματα, διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις και τα χαράτσια.
Το μόνο επεισόδιο που σημειώθηκε, ήταν η επίθεση διαδηλωτών σε άνδρα με πολιτικά, ο οποίος σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανήκει στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
Σε 24ωρη απεργία έχουν προχωρήσει, επίσης, οι δικηγόροι, οι νοσοκομειακοί γιατροί, οι τραπεζικοί υπάλληλοι, η ΟΜΕ-ΟΤΕ, ενώ στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εκπαιδευτικοί (τις τρεις τελευταίες ώρες της πρωινής βάρδιας και τις τρεις πρώτες της απογευματινής βάρδιας).
Επίσης, οι εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων ενώσεων του Τύπου και των ΜΜΕ συμφώνησαν κατά τη συνεδρίαση του διασωματειακού τους οργάνου να προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία (Τρίτη - Τετάρτη), την οποία έχουν ήδη κηρύξει οι ομοσπονδίες τους (ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ).
Τη συμπαράστασή της στην παναττική απεργία έκφρασε με ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ και κάλεσε τα συνδικαλιστικά στελέχη των Ομοσπονδιών και Σωματείων μελών της να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: