ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Γέμισαν την Πάτρα με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ


Οι επιτήδειοι πραγματοποιούν αγορές, κυρίως, σε πρατήρια υγρών καυσίμων όπου η συναλλαγή είναι γρήγορη ή σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, καθώς επίσης και σε ταξί


Πλαστά χαρτονομίσματα κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα. Πρόκειται για χιλιάδες 50ευρα, τα οποία έχουν κατακλύσει την αγορά της αχαϊκής πρωτεύουσας. Η πλαστογράφηση, μάλιστα, είναι τόσο επαγγελματική, που εάν δεν είναι κάποιος υποψιασμένος, δύσκολα θα καταλάβει τη διαφορά.
Οι επιτήδειοι πραγματοποιούν αγορές, κυρίως, σε πρατήρια υγρών καυσίμων όπου η συναλλαγή είναι γρήγορη ή σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, καθώς επίσης και σε ταξί.  Αντίθετα αποφεύγουν να τα χρησιμοποιούν σε σούπερ μάρκετ, μεγάλα εμπορικά καταστήματα, όπου συνήθως υπάρχει και το ειδικό μηχάνημα ανίχνευσης τους.
 Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αυτό που συμβαίνει φέτος στην αγορά, με τα παραχαραγμένα χαρτονομίσματα, δεν έχει προηγούμενο. Για το λόγο αυτό απαιτείται μεγάλη προσοχή στις συναλλαγές για να μην πέσετε θύματα. 
Τα πλαστά χαρτονομίσματα αναγνωρίζονται:
* Κοιτάζοντας τα σε φως, τα μη γνήσια, δεν έχουν την σκοτεινή γραμμή – ταινία ασφαλείας.
*Όταν τα κοιτάτε στο φως θα πρέπει να διακρίνονται έντονες εναλλαγές χρωμάτων.
* Η οπτικά μεταβλητή μεταλλική παράσταση που βρίσκεται κάτω δεξιά, πρέπει να εναλλάσσεται με το σήμα του ευρώ, ανάλογα με την οπτική γωνία.
* Τα παραχαραγμένα είναι πιο μαλακά.
* Τα πλαστά δεν έχουν το πλέγμα έντονων γραμμών δίπλα από έναν πολυψήφιο αριθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: