ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ανδρέας Μαζαράκης: Δεν είναι καιρός για πανηγύρια, γάμους και κηδείες

Ανδρ. Μαζαράκης.
Ο λαός γυρίζει τις πλάτες στους πολιτικούς από φτωχές γειτονιές που πλούτισαν από την πολιτική

       «Πάνε οι εποχές του “καλοχαιρέτα” υποψηφίου βουλευτή. Οι πολίτες πλέον γυρίζουν την πλάτη στους πολιτικούς που ξεκίνησαν από φτωχογειτονιές και πλούτισαν μέσα από την πολιτική. Οι στιγμές που διανύουμε είναι κρίσιμες για την  πατρίδα. Σας καλώ να βάλετε το “εμείς” πάνω από το “εγώ”…».
       Τα παραπάνω τόνισε ο Α. Μαζαράκης, πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας, κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε στην διάρκεια κοπής της πίττας του κόμματος χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο «Αστήρ», παρουσία φίλων, ψηφοφόρων και στελεχών της Ν.Δ.
       Τα λεγόμενά του προκάλεσαν αίσθηση καθώς ήταν αρκούντως καυστικά και σκόπευαν στο χτύπημα της αλαζονείας κάποιων στελεχών και στην έγερσή τους από την καρέκλα της επανάπαυσης. Ο κ. Μαζαράκης κάλεσε τους υποψήφιους βουλευτές της Ν.Δ. να αφήσουν στην άκρη τους γάμους και τις κηδείες και να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας παραμερίζοντας αντιπαραθέσεις και προσωπικές διαφορές.
        Ο γραμματέας Οργανωτικού, Κώστας Ζωντανός, ο οποίος συνοδευόταν από τον αναπληρωτή του Λάμπρο Ζωγράφο, κάλεσε την κομματική βάση να γιατρέψει τις πληγές και να αξιοποιήσει κάθε μέλος της χωριστά, ώστε να λειτουργήσουν ομαδικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: