ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Να κλείσουμε τον ηλεκτρικό διακόπτη την πρώτη Φεβρουαρίου!


Κεριά για μισή ώρα, αντί ηλεκτρικό ρεύμα, για να δείξουμε την αντίθεσή μας.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της ΔΕΗ για τις αυξήσεις που επιβάλλει στο ρεύμα

Να πατήσουμε το διακόπτη και να κλείσουμε όλα τα φώτα την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012, από τις 8 μ.μ. μέχρι τις 8.30 μ.μ, σε όλη την Ελλάδα, μας καλεί η κίνηση «ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙ-ΔΡΑΣΗ».
Με το μήνυμα που κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα μέσω του Ίντερνετ και των γνωστών social media, καλούνται οι πολίτες να εκφράσουν με αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή τους στις αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ: «Αντιδρούμε στον τρόπο που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση ένα δημόσιο αγαθό, όπως είναι αυτό του δικαιώματός μας να έχουμε ρεύμα στα σπίτια μας».
Οι εμπνευστές μάλιστα της διαμαρτυρίας,  επέλεξαν ως ώρα για το κατέβασμα του διακόπτη τις 8, μιας και είναι η ώρα των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων.
Στο κάλεσμα σημειώνεται ότι το σβήσιμο είναι άλλη μία μορφή διαμαρτυρίας, που χρησιμοποίησαν τον Σεπτέμβριο του 2002 οι Αργεντινοί καταναλωτές, για να ακυρώσουν τις αυξήσεις στο ρεύμα και σε άλλα κοινωνικά αγαθά κοινής ωφέλειας. 
Έσβησαν ταυτοχρόνως όλα τους τα φώτα, για ένα τέταρτο της ώρας, σε όλη τη χώρα! Τη βύθισαν στο σκοτάδι και έτσι ανάγκασαν την τότε κυβέρνησή τους και τις εταιρείες σε άτακτη υποχώρηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: