ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Αλέξης Τσίπρας: Το μνημόνιο δεν απέτυχε, πέτυχε τον σκοπό του!

Αναρωτήθηκε: Είναι δυνατόν μετά από πέντε αναθεωρήσεις του Μνημονίου να μην κατάλαβαν;

«Ιστορικές ευθύνες» έχουν Αλέκα Παπαρήγα και ο Φώτης Κουβέλης, που αρνούνται το ενιαίο μέτωπο της Αριστεράς


 «Το μνημόνιο δεν απέτυχε, αλλά πέτυχε. Πέτυχε τη βίαιη εσωτερική υποτίμηση, την φτωχοποίηση, τη διάλυση του κοινωνικού κράτους» τόνισε ο Αλ.Τσίπρας, σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ.
Όπως ανέφερε, στόχος του μνημονίου ήταν η επιβολή σκληρής λιτότητας κι όχι η έξοδος από την κρίση. «Πώς είναι δυνατόν τόσο σπουδαίοι οικονομολόγοι που προχώρησαν σε πέντε αναθεωρήσεις του μνημονίου, να μην έχουν προβλέψει τον παράγοντα ύφεση;», διερωτήθηκε.
Αναφερόμενος στο PSI, ο Αλ. Τσίπρας εκτίμησε ότι η κατάσταση «πηγαίνει προς τα βράχια», αφού ακόμη κι αν η συμφωνία κλείσει, το χρέος το 2020 θα είναι και πάλι μη διαχειρίσιμο.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε την πρότασή του για συγκρότηση ενιαίου μετώπου της Αριστεράς, κάνοντας λόγο για «ιστορικές ευθύνες», που έχει η Αλέκα Παπαρήγα και ο Φώτης Κουβέλης.
Μάλιστα, υποστήριξε ότι με το ΚΚΕ θα μπορούσε να υπάρξει συμφωνία, παρά τις διαφορές, για να σταματήσει η βάρβαρη πολιτική, ενώ άφησε αιχμές για τον Φ. Κουβέλη, για τον οποίο υποστήριξε ότι ενδιαφέρεται περισσότερο για τις ανακατατάξεις στο ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: