ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Η Κατσέλη διάβασε το Μνημόνιο... μετά, όπως και ο Χρυσοχοΐδης!

Δεν ήξερε λέει, μόνον τρεις ώρες διορία είχε, δεν ρώταγε τουλάχιστον;

Μέσα σε τρεις ώρες έπρεπε να αποφασίσουν για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, που θα καθόριζε το μέλλον των ανθρώπων της εργασίας για τα επόμενα 30 χρόνια


Μετά τη θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η δήλωση-παραδοχή του Μ. Χρυσοχοΐδη ότι δεν διάβασε το Μνημόνιο, διότι είχε άλλες υποχρεώσεις, ήρθε η σειρά της Λ. Κατσέλης να απολογηθεί.
Μέσα σε τρεις ώρες έπρεπε να αποφασίσουν για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, όπως αυτό της δέσμευσης των ανθρώπων της εργασίας, που θα καθόριζε το μέλλον τους για τα επόμενα τουλάχιστον 30 χρόνια.
Και κάπως έτσι η πρώην υπουργός Λόκα Κατσέλη δικαιολογείται και σημειώνει ότι «ως Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας επεξεργάστηκα τις διατάξεις του Μνημονίου που αφορούσαν στον τομέα ευθύνης μου μέσα στο ασφυκτικό χρονικό πλαίσιο ωρών που είχε τεθεί εξαιτίας της ανάγκης ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων προκειμένου η χώρα να κάνει χρήση του Μηχανισμού Στήριξης».
Ωστόσο παραδέχθηκε ότι «πριν την ψήφιση του για το σύνολο των όρων του αρχικού Μνημονίου και των μέτρων που αυτό περιελάμβανε, έγινε διεξοδική συζήτηση τόσο στο Υπουργικό Συμβούλιο όσο στη Βουλή, κατά την οποία όλοι εκθέσαμε τις απόψεις μας».
Μάλιστα θέλοντας να αποσείσει ευθύνες που την βαρύνουν είπε:
"Είναι γνωστό ότι σε όλη αυτή τη διαδικασία και μετά την ψήφιση του Μνημονίου, κατά τις αναθεωρήσεις αυτού, έχω επανειλημμένα καταθέσει, είτε τη διαφωνία μου με συγκεκριμένες διατάξεις, είτε βελτιωτικές ρυθμίσεις για σειρά μέτρων, με γνώμονα την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων της ύφεσης, την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της οικονομίας και τη δίκαιη κατανομή των βαρών", καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: