ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Καζάνι που βράζει θυμίζει το σημερινό ΠΑΣΟΚ της αποσύνθεσης

Όπως και νάχει πάντως, ο εικονιζόμενος "πέρα βρέχει" κατά Κοσταρίκα, για το κόμμα!

Σύγκληση της Κ.Ο. του κόμματος την επόμενη Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, για αποτροπή διάσπασης

       Ένα βήμα πριν την έκρηξη βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ, καθώς η “ανταρσία” πολλών βουλευτών του στην ψηφοφορία επί του πολυνομοσχεδίου, αλλά και η απουσία του Γ. Παπανδρέου από την εν λόγω διαδικασία, έχουν ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, υποστηρίζει σήμερα ο Γ. Μελιγγώνης στην εφημερίδα ΑΥΓΗ.
      Μάλιστα, χθες το μεσημέρι, όπως γράφει, εκδηλώθηκε κίνηση βουλευτών, οι οποίοι συνέλεγαν υπογραφές, ζητώντας τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ για εκλογή νέου επικεφαλής της. Η κίνηση των βουλευτών ήταν συνέπεια της σχετικής πρότασης που διατύπωσε χθες το πρωί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κ. Σκανδαλίδης, ο οποίος, με δηλώσεις του, έκανε λόγο για “κενό εξουσίας στο ΠΑΣΟΚ” και ζήτησε να συνέλθει η Κ.Ο. του κόμματος για να εκλέξει τον νέο πρόεδρό της “και όχι υποψήφιο πρωθυπουργό ή πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ”.
      Η σχετική πρόταση, αλλά και η κίνηση που εκδηλώθηκε μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ (“βενιζελικών”, κυρίως), χτύπησε συναγερμό στο επιτελείο του Γ. Παπανδρέου, ο οποίος απουσίαζε ώς αργά χθες το βράδυ στην Κόστα Ρίκα, όπου συνεδρίαζε η Σοσιαλιστική Διεθνής. Έτσι, σε μια προσπάθεια να ανασχεθούν οι σχετικές ζυμώσεις εντός του κόμματος, ο τέως πρωθυπουργός έδωσε σε συνεργάτες του το “πράσινο φως” να ανακοινώσουν τη σύγκληση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ την επόμενη Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου.
     Εκεί, κατά πληροφορίες, ο πρόεδρος του κόμματος θα επαναβεβαιώσει τη στήριξη προς την κυβέρνηση Παπαδήμου, ενώ θα ζητήσει από τους βουλευτές να κάνουν το καθήκον τους, ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοιες διαρροές με αυτές που σημειώθηκαν βροχηδόν στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.
     Παράλληλα, ο κ. Παπανδρέου απέρριψε και την πρόταση Σκανδαλίδη, κάτι που φάνηκε χθες με δηλώσεις του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Π. Μπεγλίτη, ο οποίος υπενθύμισε ότι το ΠΑΣΟΚ, με αποφάσεις των οργάνων του, έχει καθορίσει τη συντεταγμένη πορεία προς την εκλογή της νέας ηγεσίας στις 18 Μαρτίου. Στην ίδια γραμμή κινήθηκε και ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου, Μ. Καρχιμάκης, ο οποίος, με δήλωσή του, διεμήνυσε προς όλους ότι ισχύουν οι αποφάσεις των κομματικών οργάνων περί το χρονοδιάγραμμα διαδοχής, ενώ, “φωτογραφίζοντας” τον Κ. Σκανδαλίδη, τον κατηγόρησε ότι προκαλεί “σύγχυση”.
      Την ίδια στιγμή, εξοργισμένος φέρεται ο Γ. Παπανδρέου και με τον Μ. Χρυσοχοΐδη, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου πως δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο επειδή... είχε εμπιστοσύνη στον Γ. Παπανδρέου και στη “δήθεν διαπραγμάτευση” που έκανε ως πρωθυπουργός.



Δεν υπάρχουν σχόλια: