ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

«Ο επαγγελματικός προσανατολισμός στην πράξη»

Παρουσίαση την Παρασκευή του πονήματος του Νίκου Α. Δεμερτζή

        Ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης κ. Ανδρέας Φίλιας και ο συγγραφέας, καθηγητής - σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού κ. Νίκος Α. Δεμερτζής, διοργανώνουν παρουσίαση – συζήτηση για τη θεματική του βιβλίου του: «Επαγγελματικός προσανατολισμός στην πράξη», στο πέρασμα της εφηβείας, στο διάβα της ζωής, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 στις 7 μ.μ., στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (Πλατεία Γεωργίου Α΄ 17, Πάτρα). Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με θεατρικό δρώμενο.
         Για το βιβλίο θα μιλήσουν και θα συζητήσουν με το κοινό, ο συγγραφέας του βιβλίου, ο Σπ. Κρίβας, καθηγητής Συμβουλευτικής και Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Πατρών και η ψυχίατρος Τζένη Παπαριστείδου. Θα συντονίσει η εκπαιδευτικός Ειρήνη Βολακάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: