ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Προβοκατόρικη επίθεση σε γυναίκα αστυνομικό του ΤΕΙ Πάτρας


Χωρίς Λεζάντα.

 Ήταν φοιτήτρια του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος - Την ξυλοκόπησαν άγρια την ώρα που βρίσκονταν στο πάρκιν, όπου και το όχημά της
 
Ήταν λίγο μετά τις 6 χθες το απόγευμα, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, νεαρή γυναίκα αστυνομικός η οποία παράλληλα σπουδάζει σε τμήμα των ΤΕΙ της Πάτρας, κατευθυνόταν, φορώντας πολιτικά ρούχα μετά το μάθημά της, στο αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει στο πάρκιν του Ιδρύματος. Τότε δέχθηκε την επίθεση από τρεις αγνώστους άνδρες, οι οποίοι φωνάζοντας και χλευάζοντας την επαγγελματική της ιδιότητα, την ξυλοκόπησαν, της έσκισαν τα ρούχα και την άφησαν αιμόφυρτη στο έδαφος.
Η γυναίκα που υπηρετεί στο μέγαρο της Ερμού, μεταφέρθηκε με ισχυρό σοκ στο νοσοκομείο, όπου της προσφερθήκαν οι πρώτες βοήθειες.
Η γυναίκα έπαθε διάστρεμμα στο πόδι, ευτυχώς ο τραυματισμός της δεν εμπνέει καμιά ανησυχία, σε αντίθεση με το περιστατικό, αλλά και την προσπάθεια της ΕΛΑΣ να το κρατήσει κρυφό.
Η υπόθεση ερευνάται από την Ασφάλεια Πάτρας με ιδιαίτερη ένταση και στόχο, να αναγνωριστούν οι δράστες, ενώ αποκλείστηκε η επίθεση να είχε στόχο την ληστεία. Εικάζεται μάλιστα ότι αυτή η ενέργεια αποτελεί πράξη μη πολιτική, που αγγίζει τα όρια της προβοκάτσιας, καθώς η επίθεση τριών ατόμων κατά μίας γυναίκας δεν μπορεί να εξηγηθεί με όρους απλής διαμάχης μεταξύ φοιτητών του Ιδρύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: