ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Δικαστική απόφαση βάζει "στοπ" στο κόψιμο ρεύματος της ΔΕΗ

Εμβρυουλκό για να περάσει ο εκβιασμός του Βενιζέλου, γίνεται η ΔΕΗ, παρά την προειδοποίηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΝ Νίκου Χουντή, από την Πάτρα, ότι η χώρα μας θα παραπεμφθεί στο ευρωπαϊκό Δικαστήριο με την απειλή καταδίκης
Μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης που θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου

       Το Μονομελές Πρωτοδικείο Άρτας εξέδωσε προσωρινή απόφαση, σύμφωνα μη διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος, αποδεχόμενο αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει τρεις πολίτες της Άρτας.
       Αξιοσημείωτο είναι ότι οι τρεις πολίτες, μία δικηγόρος, μία συμβολαιογράφος και ένας λογιστής, δεν ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, αλλά αρνούνται να πληρώσουν το τέλος ακινήτων, θεωρώντας το μέτρο – μεταξύ άλλων – αντισυνταγματικό.
        Η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου.
      Από σήμερα Δευτέρα ο Δήμος Άρτας και ο Δικηγορικός Σύλλογος της πόλης θα παραλαμβάνουν αιτήσεις πολιτών που αρνούνται να πληρώσουν το τέλος ακινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: