ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Εκλογές ως 8 Απριλίου, κι έως τότε στήριξη της κυβέρνηση Παπαδήμου

Χωρίς Λεζάντα.
 
Συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ Αντ. Σαμαρά στο πρακτορείο Reuters

Εκλογές όχι αργότερα από τις 8 Απριλίου ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuter, σύμφωνα με σημερινή αναφορά της www.kathimerini.gr και με πληροφορίες από Reuters.
 
Ο κ. Σαμαράς δήλωσε ότι θα πρέπει να γίνουν εκλογές «αμέσως μόλις κλείσει η νέα δανειακή σύμβαση και κριθεί ξανά βιώσιμο το σύνολο του ελληνικού χρέους», ενώ εκτιμά πως η συμφωνία για το πρόγραμμα μείωσης του ελληνικού χρέους θα έχει ολοκληρωθεί ως τις 5 Μαρτίου. «Δεν υπάρχει στιγμή για χάσιμο» είπε χαρακτηριστικά.
 
Ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι οι μεγάλες περικοπές μισθών και η φορολογία, από τη στιγμή που δεν συνοδεύονται από ιδιωτικοποιήσεις και μεταρρυθμίσεις, κάνουν πιο δύσκολο να πέσει το έλλειμμα κάτω από το 10% του ΑΕΠ, με αποτέλεσμα η ύφεση να αναμένεται να διαρκέσει άλλα δύο χρόνια, αντί για ένα.
«Η Ελλάδα χρειάζεται ένα δυνατό φάρμακο, αλλά αυτό που χορηγήθηκε ήταν λάθος, καθώς δεν άφησε περιθώρια για ανάκαμψη. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να μειώσουμε τους φόρους και να προβούμε σε δομικές αλλαγές για να επιταχυνθούν η μείωση του ελλείμματος και η ανάκαμψη» είπε σχετικά, συμπληρώνοντας πως θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις προσπάθειες της κυβέρνησης Παπαδήμου για την επίτευξη νέας δανειακής συμφωνίας.









Δεν υπάρχουν σχόλια: