ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Επίθεση σήμερα κατά αστυνομικού της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας


Στιγμιότυπο από την διακομιδή του τραυματία αστυνομικού.

Διακομίστηκε βαριά τραυματίας στο νοσοκομείο – Του αφαίρεσαν το υπηρεσιακό όπλο

Αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας, είναι ο άνδρας που δέχθηκε επίθεση σήμερα το μεσημέρι, στην πλατεία Συντάγματος, από ομάδα περίπου 30 κουκουλοφόρων. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πηγές της Αστυνομίας, οι δράστες της επίθεσης κατάφεραν να του αποσπάσουν και το υπηρεσιακό του όπλο.
Το περιστατικό - σύμφωνα με το πορτάλ Sigmalive/newpost.gr - συνέβη στις 1.45΄ μετά την ολοκλήρωση της πορείας του Εργατικού Κέντρου Αθήνας προς τη Βουλή. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο άνδρας, που φορούσε πολιτικά, δέχθηκε επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων, οι οποίοι φώναζαν ότι είναι αστυνομικός. To περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Βασ. Γεωργίου, απέναντι από το Athens Plaza.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ στον τραυματία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια, διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όντας σε σοβαρή κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: