ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Με Μέρκελ... μαϊμού έβγαλε selfie ο Αλέξης στην Αίγινα


Έκανε 

Κούλουμα σε ταβέρνα του νησιού φιλοξενούμενος του Αλ. Φλαμπουράρη, μαζί με Παύλο Πλάκη κ.α.


Το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας χθες, ο Πρωθυπουγός Αλ. Τσίπρας έφαγε οικογενειακά μαζί με τον Αλέκο Φλαμπουράρη, που διατηρεί σπίτι στο νησί, και τον υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη σε παραλιακή ταβέρνα του νησιού.
 
Ωστόσο, το τελευταίο βράδυ της αποκριάς ο πρωθυπουργός μαζί με την οικογένειά του και την παρέα του, βρέθηκε σε γνωστό καφέ-εστιατόριο στην παραλία της Αίγινας.

Στη συντροφιά του, εκτός από την Περιστέρα Μπαζιάνα και τα δυο παιδιά του κ. Τσίπρα βρίσκονταν ο Αλέκος Φλαμπουράρης με την σύζυγό του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Παπαδόπουλος και η Όλγα Χαρίτου, καθώς και φίλοι τους από την Αίγινα. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το saronicmagazine.com, ο Αλέξης Τσίπρας δεν χόρεψε, αλλά οι συνδαιτυμόνες του, άλλοι όρθιοι, άλλοι καθιστοί, λικνίστηκαν στον ρυθμό  των τραγουδιών. Η διάθεση του Αλέξη Τσίπρα ήταν ιδιαίτερα καλή, ενώ δέχθηκε να βγάλει και selfie με έναν θαμώνα που είχε ντυθεί... Μέρκελ! 

Πηγή: Saronicmagazine.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: