ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Κ. Σημίτης, ο άνθρωπος που έβλεπε τις μίζες να περνούν




Ανασύρθηκε  η
Δεξιά εφεδρεία

«ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ (ΔΕΗ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ» ΤΟΝΙΣΕ Ο ΔΗΜ. ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ




Αντιδράσεις στην αριστερή πλευρά του πολιτικού συστήματος προκάλεσε το κανάκευμα του ΣΚΑΪ προς τον αρχιερέα της διαφθοράς Κ. Σημίτη, επί των ημερών του οποίου τα σκάδαλα εις βάρος του δημόσιου τομέα έλαβαν διαστάσεις απίθανες. 

Μάλιστα απ' ότι είπε ο πρώην Πρωθυπουργός, που εκβίασε ολόκληρο το τότε κραταιό ΠΑΣΟΚ για να μείνει στην αρχηγία του κόμματος και κατ' επέκταση στο Πρωθυπουργικό αξίωμα, αποβλέπει σε ανάληψη ρόλο συμβούλου σε μελλοντική συνεργατική κυβέρνηση, συντηρητικής κατεύθυνσης, ενώ επιθυμεί τη συγκρότηση της Κεντροαριστεράς υπό την Φώφη, αλλά όχι και την συμμετοχή του στα όργανά της, καθώς θα σημάνει ταύτισή του, με τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.




Μεγάλη εντύπωση έκανε η χθεσινή συνέντευξη του κ. Σημίτη στο ΣΚΑΙ, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον ΣΤΑΡ και προσθέτοντας ότι είναι «ενδεικτικό ενός τρόμου» και  «φαίνεται ότι η κυβέρνηση εδώ έχει χτυπήσει κάποιο νεύρο» καθώς ανασύρθηκε μια εφεδρεία του πολιτικού κατεστημένου που βρίσκεται «σε απόλυτη ταύτιση με τη σημερινή γραμμή της Ν.Δ. ο κ. Σημίτης έρχεται να ταυτιστεί με τον Κ. Μητσοτάκη. 

Αποτέλεσμα ενός πολέμου εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, σχετίζεται με την προσπάθεια μας να ρίξουμε άπλετο φως σε υποθέσεις που βρίσκονταν στη σκιά. Να τις ξεκουκουλώσουμε όπως είπε ο Πρωθυπουργός.

«Ο κ. Σημίτης ήταν ο άνθρωπος που έβλεπε τις μίζες να περνούν» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημ. Τζανακόπουλος.

Αναφορικά με τη ΔΕΗ ο Δημ. Τζανακόπουλος, μιλώντας σήμερα στον ΣΤΑΡ, υποστήριξε ότι «δεν μπορεί να δίνουμε δημόσιες υποδομές σε τιμή κάτω του κόστους μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουμε αιτήματα των δανειστών» υπογραμμίζοντας ότι «θα υπερασπιστούμε τη δημόσια περιουσία και την δυνατότητά μας να την αξιοποιούμε προς όφελος του ελληνικού λαού».


Δεν υπάρχουν σχόλια: