ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Δήμος Πατρέων: Συνέντευξη Τύπου για το Φ. Τσιμιγκάτο





Τιμώντας τη μνήμη του βαλκανιονίκη Πατρινού μαραθωνοδρόμου, Φάνη Τσιμιγκάτου, ο Δήμος σε συνεργασία με την Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση (της οποίας αθλητής ήταν ο Τσιμιγκάτος) και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου, διοργανώνουν την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων.

Στον αγώνα, η εκκίνηση του οποίου θα δοθεί στις 10 το πρωί στο Στάδιο της Παναχαϊκής, θα συμμετέχουν αθλητές και όσοι πολίτες επιθυμούν.
Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι η εξής: Στάδιο Παναχαϊκής – Νοταρά – Αυστραλίας – Κανελλοπούλου – Πλαζ όπου θα γίνει και ο τερματισμός.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε σήμερα, στο Δημαρχείο, από τον σύμβουλο του Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού και πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Παμπελοποννησιακού Σταδίου, Τάκη Πετρόπουλο, τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, Βαγγέλη Τζελάτη και τον Πρόεδρο της ΠΓΕ, Παναγιώτη Σεμιτέκολο, ο κ. Πετρόπουλος αναφερόμενος στη διοργάνωση είπε: «Το Φάνη Τσιμιγκάτο τον τιμούμε όχι μόνο γιατί υπήρξε σπουδαίος αθλητής αλλά και για την κοινωνική του δράση και μεγάλη συνδρομή του στη διαμόρφωση της διαδρομής για άθληση και αναψυχή στο έλος της Αγυιάς».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ σημείωσε: «Ξεκινάμε ένα δρομικό γεγονός που έχει τη μορφή του μαζικού λαϊκού αθλητισμού και θέλουμε, στα επόμενα χρόνια, αυτό να γίνει σημείο αναφοράς για το δρομικό κίνημα της χώρας».
Τέλος ο πρόεδρος της ΠΓΕ αφού συνεχάρη το Δήμο Πατρέων για την πρωτοβουλία που πήρε, υπογράμμισε πως η ΠΓΕ θα είναι πάντα παρούσα σε τέτοιες διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: