ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Πάτρα: Μπράβοι την... έπεσαν σε γυναίκα επιχειρηματία

Σε διαγωνισμό για τη μίσθωση καταστημάτων του Δήμου Πατρέων

Μπράβοι έκαναν στην εμφάνισή τους σε διαγωνισμό για τη μίσθωση καταστημάτων του Δήμου Πατρέων που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες.
 
Όπως αναγράφει το tempo24.gr,  γυναίκα επιχειρηματίας η οποία συμμετείχε στο διαγωνισμό, και διατηρεί κατάστημα σε κεντρικό πεζόδρομο, δέχθηκε ...προειδοποιητική από μπράβους που εκπροσωπούσαν άλλον επιχειρηματία που διαθέτει γειτονικό κατάστημα και ο οποίος λάμβανε μέρος στο διαγωνισμό με "μπροστινό" άλλο πρόσωπο.

Οι μπράβοι την απείλησαν να μην μπει στο διαγωνισμό προκειμένου το μαγαζί να "χτυπηθεί" από τους δικούς τους. Τελικά η επιχειρηματίας μπήκε στο διαγωνισμο και "χτύπησε" το κατάστημα, το οποίο και πήρε, αλλά στο μεταξύ ειδοποίησε την Ασφάλεια Πατρών, άνδρες της οποίας έσπευσαν αμέσως στο σημείο, και προχώρησαν σε ελέγχους και  προσαγωγές με αποτέλεσμα να εντοπίσουν άμεσα τα άτομα που είχαν κάνει τον εκβιασμό και να αποτρέψουν τα χειρότερα.

Τελικά η επιχειρηματίας δεν άσκησε μήνυση και το επεισόδιο έληξε χωρίς άλλα παρατράγουδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: