ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

«Μόνο η προσωπική ατζέντα συγκεκριμένων κέντρων»

Ν. Παππάς για την αξιολόγηση


Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ουάσιγκτον, είχε συναντήσεις στο State Department με τον βοηθό υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ για Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις, John Heffern.
 
Επίσης συναντήθηκε  και με τη συντονιστή του Γραφείου Οικονομικών και Επιχειρηματικών Θεμάτων για τις Διεθνείς Επικοινωνίες και την Ενημέρωση, Julie Zoller.

Στο πλαίσιο των επαφών του, ο Νίκος Παππάς ενημέρωσε τους συνομιλητές του για τις ξεκάθαρα θετικές εξελίξεις στην ελληνική οικονομία, τις καίριες μεταρρυθμίσεις που έχει ολοκληρώσει η ελληνική κυβέρνηση στο συνταξιοδοτικό, στο φορολογικό, αλλά και για τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος, καθώς και για την ανάγκη να κλείσει άμεσα η δεύτερη αξιολόγηση, στο πλαίσιο της Συμφωνίας της Ελλάδας με τους εταίρους της: «Δεδομένου ότι η χώρα μας, όχι απλά είναι συνεπής με τις δεσμεύσεις της, αλλά υπεραποδίδει σε κρίσιμους τομείς όπως –για παράδειγμα- το πρωτογενές πλεόνασμα, δεν υπάρχει κανένας πραγματικός λόγος να καθυστερεί η αξιολόγηση. 

Μόνο η προσωπική ατζέντα συγκεκριμένων κέντρων. Πρέπει να γίνει σε όλους σαφές ότι το κλείσιμο της αξιολόγησης με μέτρα λιτότητας που αφενός δεν προκύπτουν από τη συμφωνία, αφετέρου υπονομεύουν την αναπτυξιακή προοπτική της ελληνικής οικονομίας, είναι το ίδιο καταστροφικό με την καθυστέρηση».
«Μέχρι πρότινος, η Ελλάδα σκεφτόταν πώς θα επιβιώσει τον επόμενο μήνα. Πλέον, σκεφτόμαστε το μέλλον» είπε ο Νίκος Παππάς από την Ουάσιγκτον.

«Προσοχή στο κενό μεταξύ εκλογών και «κοπτοραπτικής. Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό του κ. Μητσοτάκη γιατί επιβεβαιώνεται πως καταντά γραφικός, αλλά συνιστούμε ψυχραιμία», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ την ανακοίνωση της ΝΔ. Η οποία στην ανακοίνωσή της ξέχασε να ζητήσει εκλογές. Μάλλον την κάλυψε ο κ. Σημίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: