ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Σήψη στην Κοινωνία με θύματα αλλοδαπές

Σε περισσότερες από είκοσι συλλήψεις προχώρησαν, μέχρι τώρα, οι αστυνομικές αρχές σε μια επιχείρηση για την εξάρθρωση σπείρας, τα μέλη της οποίας εξασφάλιζαν τις προϋποθέσεις για τη νομιμοποίηση στη χώρα μας γυναικών από ανατολικές χώρες.


Συγκεκριμένα τις προμήθευαν με άδειες παραμονής και εργασίας που εκδίδονταν από τις αρμόδιες υπηρεσίες κατόπιν δηλώσεων τέλεσης εικονικών πολιτικών γάμων ή συμφώνων συμβίωσης με Έλληνες.

Σύμφωνα με την αστυνομία μεταξύ των συλληφθέντων είναι τρείς δημόσιοι υπάλληλοι, δύο συμβολαιογράφοι, ένας δικηγόρος και ένας αστυνομικός.

Επιπλέον η αστυνομία αναφέρει ότι στο πλαίσιο των ερευνών έχουν διαπιστωθεί περισσότερες από 200 περιπτώσεις ψευδούς αναγνώρισης πατρότητας, παράνομης υιοθεσίας και μαστροπείας.
Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ σύντομα αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: