ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Ξεκίνησε η τελική φάση υλοποίησης του γηπέδου


Έναρξη εργασιών αναβάθμισης, ξεκίνησε σήμερα στο εγκαταλελειμμένο Γήπεδο Προσφυγικών Πάτρας. Άλλο ένα δωράκι από την ΓΓ Αθλητισμού στέλνεται στον κόκκινο Δήμαρχο Πατρέων Κ. Πελετίδη, προερχόμενο από την... ιμπεριαλιστική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!


Εξαγγέλθηκε από τη Γενική Γραμματεία  Αθλητισμού της κακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πριν από ενάμισι χρόνο


Σε ανακοίνωσή της η Αθλητική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας σχετικά με την έναρξη των εργασιών στο γήπεδο των Προσφυγικών, αναφέρει τα παρακάτω:
«Η Αθλητική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας χαιρετίζει την σημερινή έναρξη εργασιών στο γήπεδο των Προσφυγικών για την αποκατάσταση του αγωνιστικού του χώρου, έτσι ώστε να παραδοθεί μέχρι τον προσεχή Ιούλιο στο πατραϊκό ποδόσφαιρο. 
Μας χαροποιεί ιδιαίτερα ότι μια εξαγγελία της Γενικής Γραμματείας  Αθλητισμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πριν από 1,5 χρόνο, μπαίνει επιτέλους στην τελική της φάση υλοποίησης, όταν επί μια δεκαετία οι προηγούμενες κυβερνήσεις εξαπατούσαν με λόγια απατηλά τον κόσμο του ποδοσφαίρου της Πάτρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: