ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Δήμος Πατρέων: Ακόμη τούτη η Άνοιξη, τούτο το καλοκαίρι...


Φωτογραφία αρχείου.Με ασκήσεις γιόγκα στο Νότιο Πάρκο, συναυλία και άλλα θα αποκτήσουν δουλειά οι άνεργοι, όπως με την πορεία στην Αθήνα!


«Ένα χρόνο μετά συνεχίζουμε - Δουλειά για όλους - Δουλειά με δικαιώματα» Με αυτό το σύνθημα ο Δήμος Πατρέων διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απρίλη, στο Νότιο Πάρκο.

Όχι που νομίζατε πως ο Κ. Πελετίδης το ξέχασε το ζήτημα. Απλώς περίμενε «Να ΄ρθει ακόμη τούτη η Άνοιξη, τούτο το Καλοκαίρι » να ΄ρθει  η Κατερίνα να φέρει τη γραμμή  κι αργότερα το σεφέρι!

Σύμφωνα με το ενημερωτικό Δελτίο του Δήμου Πατρέων προς τα ΜΜΕ:

«Οι εκδηλώσεις αποτελούν συνέχεια της μεγάλης πορείας αγώνα Πάτρα – Αθήνα κατά της ανεργίας και αφετηρία νέων αγωνιστικών πρωτοβουλιών του Δήμου.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου προβλέπει, μεταξύ άλλων:

Σάββατο 8 Απρίλη:
-         Στις 10 το πρωί, παρουσίαση από γνωστούς γυμναστές και αθλητές των υπαίθριων οργάνων γυμναστικής στο Νότιο Πάρκο και τις τεχνικές άσκησης για όλους.
-          
Ποδηλατάδα:
-         Που θα έχει αφετηρία το Νότιο Πάρκο και θα διασχίσει ολόκληρη την παραλιακή ζώνη και επιστροφή στην αφετηρία. Θα συμμετέχουν Σύλλογοι, φορείς και φίλοι του ποδηλάτου.
-          
Προβολή ταινίας:
-      Το βράδυ του Σαββάτου οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν την προβολή ταινίας αφιερωμένη στη μεγάλη πορεία Πάτρα – Αθήνα
-      Μουσικό και χορευτικό αφιέρωμα του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου Πατρέων.
-       
Την Κυριακή 9 Απρίλη:
-      Στις 10 το πρωί στο χώρο του Νότιου Πάρκου ακαδημίες μαχητικών αθλημάτων θα πραγματοποιήσουν αγώνες επίδειξης. Επίσης από ειδικούς δασκάλους θα παρουσιαστούν ασκήσεις γιόγκα. (Σ.σ.: Όχι επαναστατικές).

Ομιλία Δημάρχου Πατρέων:
-      Στις 9 το βράδυ ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, θα μιλήσει για τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες και τις διεκδικήσεις της Δημοτικής Αρχής.
-      Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί μεγάλη λαϊκή συναυλία.

Σε όλη τη διάρκεια του διημέρου θα υπάρχουν περίπτερα του Δήμου με ενημερωτικό υλικό για τις δράσεις του Δήμου με στόχο τη στήριξη των ανέργων και των οικογενειών τους».
Δημοσίευση σχολίου