ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Άρχισαν εργασίες στο γήπεδο των Προσφυγικών Πάτρας



Η Αθλητική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, με ανακοίνωσή της, χαιρέτισε την έναρξη των εργασιών στο γήπεδο των Προσφυγικών για την αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου, έτσι ώστε να παραδοθεί μέχρι τον Ιούλιο.

Στις αρχές Μαρτίου ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός βρέθηκε στην Πάτρα και έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου των Προσφυγικών. Χτες τα μηχανήματα έπιασαν δουλειά, με συνέπεια η εξαγγελία της Γ.Γ.Αθλητισμού να μπαίνει στην τελική φάση υλοποίησής της. 
 
Ο επικεφαλής της αθλητικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Ηλίας Γρηγόρης μιλώντας «Στο Κόκκινο Πάτρας 107.7» αναφέρθηκε στις εργασίες, που θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο, ώστε να είναι και πάλι λειτουργικό.  
 
«Πρέπει να αφαιρεθεί το κομμάτι του αργιλοχώματος , το οποίο είναι σε αρκετό βάθος και το οποίο είναι ένας από τους παράγοντες, που εάν δεν αφαιρεθεί, ενδεχομένως οι αυριανές βροχές να φθείρουν το ίδιο το ταρτάν , με αποτέλεσμα να πλημμυρίζει και να έχει σοβαρά προβλήματα. Μετά θα επιστρωθεί με ένα τέτοιου τύπου ταρτάν, που μπορεί να κρατήσει στον χρόνο και να μπορεί να συντηρηθεί. Ξέρετε τα χρήματα σήμερα από την Γ.Γ. Αθλητισμού είναι λίγα και συγκεκριμένα και χρειάζεται η συντήρηση των αθλητικών χώρων αν γίνεται με βοήθεια της πολιτείας, αλλά και τον ιδιωτών».
 
Όπως σημείωσε ο κ. Γρηγόρης το γήπεδο θα ήταν ήδη έτοιμο, εάν δεν υπήρχε το τεχνικό πρόβλημα, που προέκυψε με τον άργιλο, που βρέθηκε στο χώμα του αγωνιστικού χώρου. «Αυτό άλλαξε τα δεδομένα και μας ανάγκασε να πάμε το έργο αρκετούς μήνες πίσω. Θα το είχαμε παραδώσει ήδη το έργο… Η προηγούμενη διοίκηση της Ε.Π.Σ. Αχαΐας το ήξερε και άλλοι τοπικοί φορείς και δεν είχαν ενημερώσει. Ξεπεράσαμε αυτό τον σκόπελο , ενέκρινε η Γ.Γ. Αθλητισμού ένα ποσό 20.000 ευρώ παραπάνω, κι έτσι ο προϋπολογισμός του έργου θα ανέρχεται στα 252.000 ευρώ και στην λογική εκείνη ξεκίνησαν οι χωματουργικές εργασίες. Αισιοδοξούμε με βάση την σύμβαση , που έχει υπογράψει ο εργολάβος , μέχρι τον Ιούλιο θα γίνουν και τα εγκαίνια του συγκεκριμένου χώρου» ανέφερε ο πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας.
 
Να αναφέρουμε ότι το γήπεδο των Προσφυγικών στην Πάτρα μέχρι το 1999 ανήκει στην Γ.Γ. Αθλητισμού, όμως εκείνη την χρονιά παραχωρήθηκε στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας, όπου προβλεπόταν ότι όλες οι δαπάνες , οι ανακατασκευές ακόμα και οι μελέτες θα τις πλήρωνε η ίδια. «Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ , αλλά αντίθετα το υπουργείο Αθλητισμού από το ’99-2001 έδωσε επιχορήγηση πάνω από 900.000 για το συγκεκριμένο γήπεδο. Το πώς βέβαια αξιοποιήθηκαν τα χρήματα αυτά φάνηκε από το αποτέλεσμα. Με τα 900.000 εμείς σαν κυβέρνηση θα φτιάχναμε 5 τέτοια γήπεδα. Καταλαβαίνετε το τι «πάρτι» γινόταν στον αθλητισμό» κατέληξε ο Ηλίας Γρηγόρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: