ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Θα εμφανισθεί στη Δικαιοσύνη η εξαφανισμένη Β. Σώρρα



Την πρόθεση της συζύγου του Αρτέμη Σώρρα, Βάιας Ρουγκλίου, να παρουσιαστεί στις 5 Απριλίου ενώπιον της δικαιοσύνης, προκειμένου να καταθέσει για την πολύκροτη υπόθεση, γνωστοποίησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλειος Νουλέζας.

«Υπάρχει πραγματική πρόθεση να εμφανιστεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και πιστεύει ότι θα κριθεί δίκαια, ανεπηρέαστα και αντικειμενικά», τόνισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 ο δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος, για μία ακόμη φορά, δεν αποκάλυψε που βρίσκεται ο Αρτέμης Σώρρας.

Στο μεταξύ άφαντος παραμένει ο Αρτέμης Σώρρας, την ώρα που πρώην στελέχη της Ελλήνων Συνέλευσις αρχίζουν να λένε όλη την αλήθεια για τη δράση της οργάνωσης.

Μάλιστα, ο Γ. Παπαγεωργίου, πρώην πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις στην Καρδίτσα χαρακτήρισε «εγκληματική οργάνωση» την ηγεσία του Αρτέμη Σώρρα.

Το πρώην στέλεχος της Ελλήνων Συνέλευσις στην Καρδίτσα, μιλώντας στον Alpha, τόνισε:
«Στην πορεία διαπίστωσα, όταν δεν βγαίναμε και απευθύνθηκα στα κεντρικά μας είπαν ότι “εμείς δεν έχουμε να καλύψουμε τα δικά μας έξοδα” και τότε σταματήσαμε τη δράση μας. Τα χαρτιά, αυτά τα εξώδικα του Σώρρα, φαίνεται πως ήταν μπακαλόχαρτα... Δεν έχουν καμία ισχύ. Καταλήγω ότι η ηγεσία της Ελλήνων Συνέλευσις, είναι μια εγκληματική οργάνωση. Μας κοροϊδεψαν, τρέξαμε, βάλαμε λεφτά από την τσέπη μας...»


iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια: